Nu prea te atrage...hmm da-i papucii mai bine sa sufere el decat tine:d
Incearca sa te gandesti bine si fa o alege corect fara ca nimeni sa sufere din cauza ta. Gandeste`te bine daca il placi sau nu asa in cat sa nu il minti pe el si nici pe tine spunandu`i ca iti place de el.
Daca nu te atrage, desparte`te de el si spune`i adevarul, merita macar sa-i spui adevarul. Oceanul e plin de pestisori
Buna :] ♥
Tu vrei neaparat o relatie? Daca da, poti incerca sa il cunosti mai bine. ^^ Oricum, daca te place merita` o sansa.
Poti sa ii explici ca inca nu esti pregatita, ca ti-ar placea sa va cunoasteti mai mult, sa stati mai mult impreuna. :]
Dar, daca tu simti din adancul sufletului ca nu o sa mearga`, poti sa ii spui. Dar totusi mai asteapta putin, cine stie.
Succes.
Sper sa iasa totul bine :]
Aceeasi chestie mi s-a intamplat si mie...Intr-o seara am iesit cu gasca measi ca sa-l uit si ca sa-l fac gelos mi-am pus in cap sa ma dau la un prieten de-a lui si totul a mers ok dar cand a venit vorba de sarut n-am putut desi o tineam in continu' nu imbratisari si chestii de genu, ma tot trageam si evitam iar seara la plecare a venit spre mine sa ma sarute la despartire dar am reactionat ciudat! L-am impins pe ala si am fugit la tipu' pe care il plac si l-am imbratisat din spate...
Eu cred ca te minti singura atunci cand spui ca l-ai uitat pe primul baiat...cred ca acesta a fost motivul pentru care nu l-ai sarutat pe celalalt, sentimentele tale fata de primul au fost prea puternice.Eu zic sa vorbesti cat de curand cucelalalt baiat pentru a clarifica lucrurile pentru ca daca tu nu simti nimic pentru el si va mai trece mult timp fara sa-i spui asta cred ca isi va face sperante si apoi va fi ranit si nu cred ca ar merita asta.Dar exista si posibilitatea ca dupa un timp sa inceapa sa-ti placa de el si ar putea iesi ceva frumos.