Las-o balta pe X. Mi s-a intamplat si mie ceva asemanator pe a saptea. In fine deoarece s-a bagat toata clasa pe partea fetei(BFF) cu care m-am certat. Si asa toata clasa ma ignora si in pauze radeau de mine. Eu zic sa o lasi balta si gasesteti alta BFF. Iti dau un sfat! SA NU FIE DIN CLASA CU TINE! Ca sa nu patesti ca mine! Pupcik! Funda?
Discuta mai intai sincer si deschis cu BFF. Daca reiese din ce spune ca e intr-adevar apropiata de X aminteste-i cat de bine v-ati inteles mereu si spune-i sincer ca te simti neglijata. BFF ar trebui sa ineteleaga. I hope it helps
Inseamna ca BFF-a ta nu merita prietenia ta.Ce fac ele nu se numeste prietenie, pentru. ca ele s-au impreietenit pentru ca au un dusman comun si dupa cum ai mentionat, ele barfesc toata ziulica.Incearca sa iti gasesti alta prietena, dar ai mare grija de data asta!
Fa-ti alta BFF, nu te vrea ca BFF daca te ignora : BFF trebuie :
Sa nu fie din clasa ta sau sa nu iti cunoasca colegii sau sa ii aiba la degetul mic.
Sau, baga-te si tu langa ele , oricine te place poate sa iti fie BFF, eu am o BFF mai mica decat mine cu un an.
Meriti pe cineva special . Toti meritam .