| TheExpert01 a întrebat:

TPU ajutor este urgent! Parintii mei vor sa fac pregatire la matematica 2 saptamani pentru olimp la profa mea de la scoala.Sa stau sambata si duminica 2-3 ore la ea acasa.Eu pur si simplu NU VREAU sa ma duc!(sunt a 6-a) ce sa fac ca daca ii zic ca nu vreau o sa zica sa sunt neam-prost? Cum sa o scot la capat FARA SA MA DUC?

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Le spui motivul real pentru care nu vrei sa te duci. Sunt convinsa ca daca ai argumente, nu te vor obliga

| llljk a răspuns:

Vorbeşte cu părinţi tăi. Totuşi să şti că îţi vor binele, să ai un viitor frumos. Multe persoane ar vrea să ia meditatie la matematică dar nu îşi permit.

Succes!

| Antoonel a răspuns:

Eu zic sa te duci cateva ore la pregatire, iti va prinde foarte bine la examen. Acum nu esti constient, dar pierzi daca nu te duci.

| RobertaAron a răspuns:

Poti sa le spui parintilor ca pur si simplu nu te intereseaza sa mergi la olimpiada de matematica! E destul de simplu. Dar totusi, in opinia mea, eu zic ca nu ti-ar strica sa mergi! Mai ales ca acele meditatii te vor ajuta si in timpul scolii, nu doar la acea olimpiada. E bine sa stii cat mai multe, mai ales la matematica! In orice caz, decizia e doar a ta!