| Mrr2000 a întrebat:

TPU,ajutor! Parintii mei se tot cearta din cauza ca bunica (din partea tatalui) locuieste cu noi. Mama vrea sa plece, dar eu nu sunt de loc de acord. Stiu ca e viata lor si nu ar trebui sa ma implic dar efectiv nu pot sa rezist fara sa îi vad pe amandoi langa mine. Cum as putea face ca mama sa se razgandeasca? Ajutor...

Răspuns Câştigător
| Odysea a răspuns:

In primul si primul rand trebuie sa o convingi cu ceva
Spune-i asa:
''Gandeste-te la mine! Mereu m-ai sprijinit si m-ai iubit! Nu vreau sa pleci! Chiar te iubesc mult si vreau sa fii de acord ca bunica sta cu noi! Gandeste-te cum va fi fara mine sau fara tata!''
Sigur o vei convinge!
Cumpara-i o ciocolata si un mesaj in care scrii un mesaj frumos. Spune-i ca va fi totul in regula si ca nu se va intampla nimic!

2 răspunsuri:
| Aleeexyy a răspuns:

Bună,si eu am fost intr-o situatie asemanatoare dar acum totul e bine.Ai putea sa vorbesti cu bunica ta si sa ii spui ce simti si cum sta treaba cu părinții tai sau poti vorbi cu mama ta și sa o intrebi dc o deranjeaza ca sta bunica cu voi sau sa vorbesti cu tatal tau si sa il intrebi dc sta mama lui cu voi si dc nu-i spune sa plece.Dar daca nici una din astea cu vorbitul nu merg spune-le ca daca nu se impaca toti o sa iti distruga viata si ca o sa te piaeda pe veci.(putin teatru) Sper ca te-am ajutat!
Fundă?

| Mrr2000 explică:

Multumesc! Tocmai mi-ai facut ziua mai frumoasa happy