| angelwithgreeneyes a întrebat:

TPU am aflat ca parintii mei divorteaza cum as putea sa il impiedic pe tata sa se casatoreasca cu o alta femeie?

funda

8 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Oricat ai incerca nu faci altceva decat sa suferi si mai rau! Sunt maturi si trebuie sa ia o decizie inteleapta.Nu forta nimic, oricum ei raman parintii tai, te vor iubi la fel.Restul greselilor se platesc in timp fara ca tu sa actionezi cu ceva! Cred ca uneori copiii sunt mai maturi decat oamenii mari!

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Vezi-ti draga de copilaria ta si nu te mai baga unde nu iti fierbe oala. Nu il poti impiedica.

| Acadeeeaa a răspuns:

@Zendaya
Exact asa s-a intamplat in emisiunbea: "Sa te prezint parintilor"
Si la sfarsit ai vazut ce s-a intamplathappy?
Baiatul a ramas de partea celei care i-a facut rauwinking!

| Anduciu a răspuns:

De mult n-am vazut atata prostie concentrata intr-un singur raspuns,@Zendaya.
Iar tu n-ai niciun drept sa fii o piedica in calea fericirii tatalui tau, nu te inlocuieste si nici nu te va iubi mai putin.

| Kiddzo a răspuns:

Nu prea cred ca il poti impiedica...este viata lui si el n-o va face doar in ciuda ta, din potriva, pentru binele tau. Indiferent cum tu o consideri pe noua tipa incearca sa te acomodezi. Nu va fi mai bine, dar cel putin, acceptabil.

| necropsy a răspuns:

Buna Deea big hug In primul rand imi pare rau ca ai tai divorteaza. Acum.nu'l poti impiedica sa nu se casatoreasca cu o alta femeie.doar daca cumva tatal tau o iubeste extrem de mult pe mama ta.in cazu asta s'ar putea sa nu o faca din iubire si respect pentru mama ta. Altfel.nu ai cum.imagineaza'ti ca si el are nevoie de cineva langa el. Sincer, din cate mi-am dat seama iti iubesti tatal.si e normal (eu nu-l iubesc pe al meu-ma rog. poveste lunga:-

| Mirunutssa a răspuns:

Pai.trebuie sa ii zici ca daca se casatoreste cu alta femeie fugi de acasa sau te sinucizi nu stiu dar trebuie sa il ameninti pentru ca tu esti viata lui fiecare tata ne iubeste

| Zendaya_3668 a răspuns:

Pai peima data spune-i ca daca nu vei ramane cu mama nu vei mai vorbi cu mine mie nu imi place sa am doua mame doar pe cea acre mi-a dat nastere si ca sa femeia aceia sa plece din viatat tatalui tau uramareste pasi astia :
1)Du-te la ea acasa cu pretextul ca vreai sa il vezi pe taicato si stai cu ea si spune-i cat de mult ti-ar place sa fie familia ta ca inainte
2)Spune-i ca vreai sa mergi cu ea unde merge ea si daca se duce la servici mergi cu ea si fai probleme la servici
3)Cand ajungi acasa spune-i ca iti este foame I-ar ce iti va da iti va fi rau si vei vomita (binenteles te prefaci)
4)Ultimul pas este sa o afci geloasa pune buje de ruj pe camasa tatalui tau,lasa-i tatalui tau scrisori de dragoste i-ar cand tatl tau nu e atent i-ai telefonul si in loc de numele tau la telefon scrie amnta, iubi, pisi si suna-l cand ea are telefonul si vb cu ea dar pune pe altcineva si dupa scrie inapoi numele tau acolo
mult noroc sper ca-mi dai funda la cat am scris