| SorinELoo7 a întrebat:

TPU, am cunoscut acum 5 zile, o fata care sta in zona cu mine, pe Facebook. O plac pe aceasta fata si vreau sa o invit in oras sa ne cunoastem mai bine. Care este metoda cu care o pot invita, ce intrebare sa-i pun? Una este sa vorbesti fata in fata si alta e prin mesaje, asta stiu!

10 răspunsuri:
| SorinELoo7 explică:

PS: Vreau mai mult raspunsuri de la fete, dar si de la baieti.

| Tau_Rebelul_1990 a răspuns:

Salut! pai eu zic sa fi sincer si direct.zi ca vrei sa vorbesti cu ea si invit-o la o cafea/suc... si spune-i ca ai ceva important sa ii zici.

| Laugh25 a răspuns:

Pai ai putea sa o intrebi daca stie sau daca ii place (un loc din zona aia).Si ai putea sa o inviti acolo.

| RobertSkiller69 a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa ai macar cel putin 1 lucru in comun cu ea,
2. trebuie sa fi curajos si sa nu fi timid si sa vorbesti cu ea despre ce ii place si ce face
3.trebuie sa te comporti frumos si sa-i faci cadou un lanisor cu o inimioara si ia-ti si tie
4.voi o sa va uniti si o sa trebuiasca sa faci sex cu ea si trebuie sa-ti iei prezervative
5.trebuie sa o protejezi pe ea

| Soricelll a răspuns:

Spune-i pur si simplu "buna" vorbeste putin cu ea si apoi spune-i daca vrea sa iesiti in oras, la un suc ceva. happy Asta e cea mai simpla si eficienta metoda.

| SorinELoo7 explică (pentru Soricelll):

Stiu aceasta metoda, se aplica aproape de fiecare data!

| Soricelll a răspuns (pentru SorinELoo7):

Da, se aplica de fiecare data dar este si eficienta. Sunt fata, si crede-ma ca stiu ce spun. happy

| VelaJohny98 a răspuns (pentru SorinELoo7):

Poi ce metoda vrei alta nu e decat prin conversatie la urma urmei v-ati cunoscut pe facebook nu in parc sau la scoala...

| VelaJohny98 a răspuns:

Ia-o mai usor vorbeste cu ea cunoasteo mai bine intai, fa-o sa te cunoasca si ea pe tine destul de bine, vorbeste-i frumos sa isi de-a seama ca o placi si dupa totul va veni de la sine!

| CosminXCL a răspuns:

Fi direct, spune-i ca-ti place de ea si ca vrei sa o vezi. Daca te refuza, spune-i "eu mi-am facut datoria sa-ti spun ce simt". Va aprecia curajul, va vedea ca ai incredere in tine si va stii ce intentii ai cu ea, astfel sa nu cazi in friendzone. Succes!