| Aghireirs a întrebat:

TPU,am nevoie de ajutor…sunt căsătorită am 2 copii…și avem probleme cu soacra…se tot bagă in familie ne bârfește și tot ii bagă chestii la soțul in cap..am fost la ea și am făcut scandal de multe ori...dar nu rezolva nimic.Ce sa fac?

Răspuns Apreciat de Editori
| gemeni6226 a răspuns:

Cu scandalul nimic niciodata.Trebuie sa accepti ca atita poate capul ei. Poti rezolva problema si asta bineinteles daca vrei sincer sa rezolvi, sa te faci iubita de ea.Asta nu o sa mearga de pe o zi pe alta, dar cu pasi mici, sigur se poate orice.In prima faza cere-i iertare ca ai facut scandal(nu conteaza daca nu are dreptate din punctul tau de vedere)daca vrei liniste, pace iubire in familie musai sa faci acest lucru.Deci dupa ce i-ai cerut iertare promite-i ca niciodata altul nu o sa mai faci scandal si cand poti tu fa-i mici cadouri, intreab-o des cu ce o poti ajuta.Crede-ma cu mierea ajungi cu mult mai departe decat cu otetul.Si aici nu conteaza cine are dreptate sa zicem tu ai, dar mai calca pe nevoia ta de a avea mereu tu dreptate daca de asta depinde sa ai liniste in familie.Si daca se va linisti ca nu-i mai faci scandal si o sa vada ca mereu esti de partea ei orice ar fi cu timpul te va apara de oricine va zice rau de tine.Scopul ei nu este sa se bage in familia ta scopul ei este ca vrea sa se simta importanta si daca nimeni nu o face sa se simta importanta si utila uite ce iese.Eu asa as face in mod sigur.In lumea asta mereu e nevoie de compromis mai ales in familie daca vrem pace, liniste si iubire.

| Adelina13062014 a răspuns:

Cadourile nu ajuta, crede-mă. Am socrii care înainte au fost muritori de foame și acum au pretenții. Ți se pare normal sa ii duci un cadou soacrei și ea sa îl lase undeva și cu prima ocazie sa îl facă cadou altcuiva? Sa își oblige nora și copilul sa contribuie,, puțin,, la cadou surorii mai mici însă nu sa stabilim noi ca și cumplu suma ci ea? Sa îmi spună : 6700 costa cadoul ei, adăugați voi undeva la 300 de lei. E normal? Toate sunt niște jigodii, rar găsești soacre bune și iubitoare.

| gemeni6226 a răspuns:

Nu nu este normal inseamna ca ai o soacra bogata dar cu inima de piatră și cu oamenii bogați și cu inima de piatră nu poti face nimic.Eu niciodată nu am trăit în lumea celor bogati dar nici nu mi-as dori dacă sunt asa de rai.Deci ma retrag caci nu cunosc cum functioneaza lumea lor.

5 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Trebuie sa te obisnuiesti. Peste tot, toate soacrele idem. Daca voi va intelegeti, va respectati, aveti incredere in viu, restul nu conteaza. Ignora!

| baru a răspuns:

Tot ceea ce conteaza, sunt copii. Multumesc de apreciere. Timpul rezolva totul.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai ce sa faci atâta timp cât și soțul tău este după fusta maica-si. Dacă era matur, chiar el se certa cu maica-sa și cerea sa fie lăsat în pace. El este prost pentru că accepta și nu soacra e vinovata, soțul tău că acceptă. Se va ajunge la divorț din cauza asta.
Si înțeleg că tu te-ai certat cu soacra, dar soțul tau a făcut asta vreodată? Nu, pentru că pe maica-sa o pupa în fund. Dragă, ai ales bărbatul greșit. El nu este un matur dacă ii decide maica-sa în viață.

Și tatal meu era numai după fundul maica-si, ( bunicii mele, teoretic) și atâtea prostii ii baga în cap încât, atunci când venea acasă, o bătea pe mama. Tata în loc să își vadă de casa lui, era în fundul mamei sale. Asa cum face soțul tău. Ce sa vezi? Tata a murit încă de când eram copil, dar a lăsat în urma o familie destrămată. Cu frații nu mai vorbesc, cu celelalte rude deloc. Asta ca din cauza că tata a lăsat pe alții să dirijeze în casă. Un soț și un tată model nu face din astea...

Mai bine ți-ai creste copiii singura sau dacă ai tu părinți, te ajuta ei. Dar nu fa prostia aia cum a făcut mama care l-a acceptat pe tata asa cum a fost și ca "să aibă copiii tata". Și cu ce s-a ales? Doar cu mine care mai sunt în preajma ei, ca în rest ceilalți doi frați mai mari i-au apucat pe urmele lui taică-său în prostie și alcool.

În fine, e viata ta. Să te rogi de soacră sa te ierte? Niciodată! Aia nu este femeie, este o cățea. Iar soțul tău dacă tot ține cu ea, atunci sa își ia bagajele și sa plece la ea.

| IonutzMariusz a răspuns:

Să îl lași dracu să pleci! Pâna la urmă ești și tu om, pe el în doar fix în penis iar tu îți mănânci viața cu un imbecil și cu mă-sa infectă. Spun asta că și eu sunt trecut prin aceeași chestie! Trebuie discutat serios cu el dacă e prost trebuie să pleci doar nu o să stai în stres cu anii, mai ales dacă el e și tipul ăla de idiot de o crede pe mă-sa, de parcă cu mă-sa face sex. Să stea să și-o frece.