Nu ai vreo prietena care sa te ajute? Adica mama ta are nr de telefon al memei prietenei tale? Daca nu il are, ii poti da un numar de-al unei prietene care sa aiba o voce mai groasa sau daca nu un baiat
Sau te poti duce la mama ta si sa-i spui ca daca mama prietenei tale va afla despre fata ei ca fumeaza o va incasa rau si poti sa mai zici ca a mai gasit-o fumand si ca a batut-o pana a ajuns in spital (suna putin creppy)
Ori poti sa-i mai zici ca mama fetei stie deja ca ea fumeaza.
Si eu am patit asta cu mama. Dar pana la urma totul s-a terminat cu bine.
Sper ca te-am ajutat cu ceva si BAFTA in continuare!
Minciuna are picioare scurte ...iti recomand sa ii zici adevarul nu cred ca nu poti supravietui fara bani 3 luni. Trebuie sa inveti sa fi responsabila pentru faptele tale si crede-ma ca si eu am patit ce ai patit tu dar nu am mintit si acum nici nu mai fumez...
Tu nu stii cum sa te bagi mai adanc in rahat nu? Tu ai impresia ca parintii sunt chiar atat de prosti? Povestea asta cu nu sunt tigarile mele sunt ale unui prieten e prea veche si afumata deja. Crezi ca maica ta nu se prinde?
Si foarte bine ca nu iti mai da bani, poate asa nu mai ai din ce sa iti cumperi tigari si asa ai sa inveti si tu sa suporti consecintele unor fapte negandite
Da-mi numarul mamei tale si fac eu pe prietenul muhahha Dar daca pune cam multe intrebari Mie ca o furi cam rau dupa
Chestia e ca nu pot intelege cum dracu ti-a gasit pachetu? eu ma feream de pe la 16 sau 17 ani de parinti
Le ascundeam prin cimitir dupa cruci, prin unitate.
Spune-i sincer ce ai facut, iti vrea binele de aceea e preocupata de tine. Apreciaz-o pentru acest lucru, pentru ca inseamna ca te iubeste mult.Pe situl jw.org sectiunea adolescenti poti gasi articole utile.