Nu e clar. Pui întrebări în care ești în relație de 5 ani, apoi de un an jumătate. Ceva de genu. Apoi că ai făcut sex, multe înrebări, acum băiatul trebuie să aștepte.
Ascult-o pe mami.Ea îți vrea doar binele.
Dacă el nu așteaptă, nu te merită. Și ți-ar fi mai ok fără el.
Infige-te in maica-ta si intreaba-o de la obraz de cand pana cand "un pic" sunt doi ani si jumatate?!?
SI, MAI ALES, nu e mai bine sa va intalniti pe fata decat sa faceti prostii pe la spate fara stirea ei?
in alta ordine de idei, daca baiatul nu te asteapta, atunci nu te merita, deh, c'est la vie
Parcă erați de 5 ani și parcă te-ai dez.virginat la 16 ani, nu la 12-13.
Întrebările sunt puse la mișto, nu?
Am mai raspuns la mulți la întrebările astea...noi un grup de fete/baieti. Avem acest cont și fiecare pune ce întrebarea vrea.
Deci noi folosim acest cont c.am vreo 7-8 adolescenți.
Ca atunci când unu dintre noi a vrut sa facem a vazut ca este "Cont de prieteni" na și noi avem dinala.Eu acum nu stiu cine a pus întrebarea.Si voi încetați sa tot vorbiți aiurea.
Dacă vrei raspunzi la intrebare dacă nu, nu.
Pai din start nu mai are rost să răspund la întrebare dacă nu sunt sigura că este pe bune, de asta am și facut o observație pe baza faptului că durata așa zisei relații este alta în fiecare întrebare.Ca sa știu dacă are rost sa mai răspund la întrebările viitoare.
Sa vorbim aiurea? N-aveam de unde să știm că sunteți mai mulți pe cont fara sa explici tu.
Deși nu știu cât de adevărată este chestia asta cu "contul de prieteni" dar in fine.
Nu te obliga nimeni sa raspunzi.
*facepalm*
Daca trebuie sa astepti 2 ani jumatate probabil ai 15 ani jumatate? In acest caz, intalniti-va in continuare, dar de fata cu parintii tai Nu doar ca ii vei castiga increderea, si tu si baiatul, dar bei fi si protejata. La varsta asta inca nu esti suficient de matura pentru decizii importante si poti sa fii fragila. Mama ta vrea soar sa te fereasca de o posibila suferinta. Nu uita ca si ea a fost odata indragostita si poate stie cum e sa suferi, nu neaparat de la ea, cat de la alte colege/prietene, si ar vrea sa te menajeze. In cazul inc are te vei intalni cu el in alta parte, vorbeste inainte cu mama, spune-i unde mergi si cat stai. Dovedeste-i ca esti sincera si poate avea incredere. Daca te intalnesti cu el pe ascuns, o faci riscand sa pierzi increderea parintilor, iar baiatul care face asta nu te respecta suficient.
In primul rand, cati ani ai? Daca nu ai încă buletin e de inteles de ce nu te lasa.
In al doilea rand, ati putea rămâne la stadiul de prieteni pană mai vorbesti cu mama ta.