| Aghireirs a întrebat:

TPU am nevoie de un sfat...sunt impreuna cu un baiat de 1 an jumate, iar mami a spus ca încă nu ne lasa sa umblam sa mai așteptăm un pic și ne intalnim pe ascuns...ce pot sa fac este foarte greu așa, îl cunoaște pe baiat mami, stie ca este foarte bun și chiar ii și ajuta pe parintii mei uneori.
Ce sa fac sa nu fie atat de greu? Oare pot aștepta încă 2 ani jumate?
El a spus ca așteaptă, dar mi-e foarte frica ca el nu o sa aștepte, ce sa fac?
Plss

16 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu e clar. Pui întrebări în care ești în relație de 5 ani, apoi de un an jumătate. Ceva de genu. Apoi că ai făcut sex, multe înrebări, acum băiatul trebuie să aștepte.

| Aghireirs explică (pentru sadrian46):

S-a mai raspuns la intrebi de genu de mii de ori.Suntem un grup de 7-8 adolescenți care fiecare pune ce intrebari vrea.

| sadrian46 a răspuns (pentru Aghireirs):

Deci să înțeleg că Nandnd este un grup de prieteni. Așa mai înțeleg, Și eu sunt un metazoar, format din 50 de biliarde ce celule.

| Aghireirs explică (pentru sadrian46):

Deci nu te suportam nici unul dintre noi.Ce *** mea vii aici și comentezi.

| sadrian46 a răspuns (pentru Aghireirs):

Ca să invățați să vă comportați civilizat, tu și grupul tău de 7.

| J0B0MAT a răspuns:

Ascult-o pe mami.Ea îți vrea doar binele.
Dacă el nu așteaptă, nu te merită. Și ți-ar fi mai ok fără el.

| Bizon95 a răspuns:

Infige-te in maica-ta si intreaba-o de la obraz de cand pana cand "un pic" sunt doi ani si jumatate?!?

SI, MAI ALES, nu e mai bine sa va intalniti pe fata decat sa faceti prostii pe la spate fara stirea ei?

in alta ordine de idei, daca baiatul nu te asteapta, atunci nu te merita, deh, c'est la vie

| BlackRose03 a răspuns:

Parcă erați de 5 ani și parcă te-ai dez.virginat la 16 ani, nu la 12-13.
Întrebările sunt puse la mișto, nu?

| Aghireirs explică (pentru BlackRose03):

Am mai raspuns la mulți la întrebările astea...noi un grup de fete/baieti. Avem acest cont și fiecare pune ce întrebarea vrea.
Deci noi folosim acest cont c.am vreo 7-8 adolescenți.

Ca atunci când unu dintre noi a vrut sa facem a vazut ca este "Cont de prieteni" na și noi avem dinala.Eu acum nu stiu cine a pus întrebarea.Si voi încetați sa tot vorbiți aiurea.
Dacă vrei raspunzi la intrebare dacă nu, nu.

| BlackRose03 a răspuns (pentru Aghireirs):

Pai din start nu mai are rost să răspund la întrebare dacă nu sunt sigura că este pe bune, de asta am și facut o observație pe baza faptului că durata așa zisei relații este alta în fiecare întrebare.Ca sa știu dacă are rost sa mai răspund la întrebările viitoare.
Sa vorbim aiurea? N-aveam de unde să știm că sunteți mai mulți pe cont fara sa explici tu.
Deși nu știu cât de adevărată este chestia asta cu "contul de prieteni" dar in fine.

Nu te obliga nimeni sa raspunzi.

| BlackRose03 a răspuns (pentru Aghireirs):

*facepalm*

| NYØ2002 a răspuns:

Trebuie sa stie maicata ca ai relatie? Umbla si tu pe ascuns? Cati ani ai?

| Ralena a răspuns:

Daca trebuie sa astepti 2 ani jumatate probabil ai 15 ani jumatate? In acest caz, intalniti-va in continuare, dar de fata cu parintii tai Nu doar ca ii vei castiga increderea, si tu si baiatul, dar bei fi si protejata. La varsta asta inca nu esti suficient de matura pentru decizii importante si poti sa fii fragila. Mama ta vrea soar sa te fereasca de o posibila suferinta. Nu uita ca si ea a fost odata indragostita si poate stie cum e sa suferi, nu neaparat de la ea, cat de la alte colege/prietene, si ar vrea sa te menajeze. In cazul inc are te vei intalni cu el in alta parte, vorbeste inainte cu mama, spune-i unde mergi si cat stai. Dovedeste-i ca esti sincera si poate avea incredere. Daca te intalnesti cu el pe ascuns, o faci riscand sa pierzi increderea parintilor, iar baiatul care face asta nu te respecta suficient.

| Stella66 a răspuns:

In primul rand, cati ani ai? Daca nu ai încă buletin e de inteles de ce nu te lasa.
In al doilea rand, ati putea rămâne la stadiul de prieteni pană mai vorbesti cu mama ta.