Din moment ce ea isi bate joc de tine, ce ar fi asa de greu sa te indepartezi de ea.Ii spui ca nu mai sunt prietena cu tine si ii intorci curu.
Nu văd vreun motiv să te îndepărtezi de ea. Poate vă deschideţi crescătorie de paduchi împreună, dacă aveţi şi licheni la sub braţ, e mai bine.
Din moment ce se poartă aşa cu tine nu înţeleg cum o poţi numi prietenă. Nu o mai baga în seamă pur şi simplu. Nu mai sta cu ea. Fă-ţi alţi prieteni şi stai cu ei (asta după ce scapi de păduchi, întreabă la farmacie de un tratament).
Eu cred ca trebuie sa-i spui verde in fata ca nu mai eprietena ta si daca intreba de ce ii spui tot ce ti-a facut tot ce ai pe suflet in legatura cu ea!
Mai intai scapa de paduchi, is niste sampoane si balsamuri speciale pentru asta facea reclama la TV nu mai stiu cums e cheama da le gasesti u, apoi nu o mai baga in seama indeparteazate de ea, fa-ti o alta cea mai buna pretena si cand o sa vada ca o ignori o sa te lase in pace
Spune-i clar si raspicat (cand iti cere ceva):"Nu vreau sa fac...(ce a cerut) sau "Am treaba cerei alcuiva asta" si spune-i ca nu vrei sa mai fiti prietene las-o in pace ignoro sau daca esti mai indraznea in prastie zvonul ca... (gasesti tu ceva ) sau amintestei ca are(nasul prea mare sau parul slinos sau este grasa) Si du-te la o farmacie si ia un sampon pentru paduchi