Cazul tau nu este fara speranta. Atata timp cat esti in viata poti striga catre Dumnezeu. Pleaca-te pe genunchi si roaga-L pe Dumnezeu sa te scape din necazul acesta si sa faca inima parintilor mai buna. El de-abia asteapta sa te ajute; roaga-L!
Mama zice ca eu nu fac nimic(la mine e adevarat) si totusi nu ma bate.Iar in conditiile in care tu chiar faci mi se pare o prostie din partea lor(si chiar daca nu faceai doar simplu fapt ca te bat era o prostie)
Pai daca faci totul numai de gura lor, tata, mama cu ce va ajut? nu varianta cealalta nu-i asa ca n-am la ce va ajuta?; pai daca te vede toata ziua la calculator, nici nu inveti, nici nu faci ceva util, ce-ai vrea sa te pupe. cauta si vezi cine- i de vina si daca esti tu incearca sa te schimbi nu sa te plangi
Ce parinti! In loc sa aprecieze, ei te bat. Cati ani ai? Ameninta-i ca o sa fugi de acasa daca continua asa sau o sa te sinucizi( doar sa le zici nu sa o si faci) ca sa ii bagi in spaima. Sau cea mai tare care la mine a mers cand te loveste destul de tare te prefaci ca si mort sau ca si lesinat sa vezi cum se ingrijoreaza. Si spuneti parerea : Bai daca voi ziceti ca nu fac nimic atunci nu o sa mai fac nimic, o sa stau doar in pat si o sa ma uit la tv ca sa vedeti diferenta.
Cum sa te bata mai? Sus in mijlocul paginii scrie COMUNITATE, dai click acolo si scrie in dreptunghiularul din stanga Telefonulcopilului, scrie celor de acolo ce ti se intampla si vei gasi ajutor