De obicei visele astea (in cazul tau un vis urat) semnifica teama! Adk ce ai visat tu nu inseamna neaparat ca Cosmin nu te place sau ca tu trebuie sa incetezi sa iti mai placa de el! Visele urate semnifica frica, teama in cazul tau teama ca te-ar putea respinge sau jigni sau eu mai stiu ce.Subconstientul tau doar a proiectat in timpul noptii ingrijorarile tale, temerile tale, nu iti face griji multora ni se intampla sa visam ce ne ingrijoreaza mai mult, asa ca nu mai fi atat de ingrijorata din cauza baiatului astuia calmeaza-te!
Stii, visele sunt doar vise. Dar, de exemplu, si eu am probleme din acestea. Eu le numesc dejavu. Daca ai mai avut asa ceva... nu stiu, incearca sa impiedici asta. De exemplu: femeia pe care o visezi... daca te intreaba vreodata daca vrei sa mergi cu ea (doar daca nu o cunosti) spune nu! Poate sa fie o femeie rea. Si Cosmin.baiatul acesta, sa zicem ca nu te-ar place. Si ce daca? In clasa a 5-a o sa ai colegi noi si poate o sa iti placa de altcineva. Nu e un capat de tara. Crede-ma, si mie mi s-a intamplat asta cu un baiat pe nume Vlad .
Te uiti prea mult la desene si filme de groaza ) nu te speria e doar un vis nu e realitate si tot ce ai visat nu o sa se implineasca e doar un vis tu astepti cu nerabdare sa incepi scoala si de aia te gandesti baiatul ala cosmin daca el nu te place ar fi bine sa il uiti nu merita sa suferi pentru el si de visul pe care l-ai avut nu e adevarat nu stiu ce semnifica dar e doar un vis atata tot nu o sa se intample ceea ce ai visat tu poate intr-o zi cosmin o sa te placa si el. nu fi speriata e doar un vis plsss fundita