anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU. Bff-ul meu, care a încetat din a-mi vorbi din cauza noului ei iubit, astăzi, după 2 luni ne-am întâlnit. Am fost eu împreună cu prietenul meu și ea cu "iubi ei", pe care îl cunosc. Și vorbeam de melodii cu mașini (eu, el și prietenul meu), de animale etc. Ea nu a scos o vorbă. Iar după 5 ore primesc mesaj "Auzi fată, păstrează-ți glumele si bagă-te in seama cu altcineva nu cu al meu". Chiar nu știu cum sa reacționez, ce sa ii răspund, sa ii răspund? Niciodată nu m-aș fi așteptat la asa ceva din partea ei, niciodată nu s-a comportat asa. Și ne știm de mici și ma doare chestia asta. Îmi știe glumele cu el. Nu știu ce sa fac, help. As vrea sa ii spun ca ce are lângă ea nu e tocmai ce crede ea ca e, dar asta cred ca o sa descopere pe parcurs. Tipul o tine din scurt, ii interzice lucruri și s-a îndepărtat de toți prietenii noștri comuni. Aștept păreri și sfaturi. Ce sa fac?! sad

Răspuns Apreciat de Editori
| PersonajFictiv a răspuns:

Ea era geloasa cel mai probabil,te considera pe tine o amenintare cum considera orice alta tipa o amenintare,ea nu se crede destul de buna si de asta nu vrea sa il piarda,i se pare cel mai bun din cati o sa aiba ea.
Acele glume ale tale ea le considera cu un potential de a o lasa fara iubit,ii e frica sa nu se indragosteasca ala de tine.
Ala e gelos si nesigur,ea la fel.
Poti sa-i spui ca iti iubesti prietenul,iar ea a interpretat gresit totul, sa-i spui ca inca o consideri prietena ta si ca esti acolo pentru ea, dar daca ea nu vede asta si vrea sa se indeparteze o sa-i respecti decizia.
Asta e parerea mea, nu stiu cu exactitate, faci ce crezi ca e mai bine.

| PandaaPanda a răspuns:

Dar ea știe foarte bine cât îmi iubesc prietenul, de 3 ani de când sunt cu el. I-am zis de 'n' ori, când mai vorbeam de băieți ca nu l-aș da pe niciunu. Sa ii fie de bine, am observat ca mi-a dar dislike la toate pozele și m-a șters după Facebook, asta denota cât de copila e

6 răspunsuri:
| RB26DETT a răspuns:

Las-o, invata sa nu-ti mai pese ce zic altii, va veni o zi cand vei realiza ca ai mult mai putini prieteni adevarati decat crezi! La o faza de asta eu as termina totul cu persoana respectiva, sa vina sa se puna in genunchi mai tarziu s-o / sa-l bag in seama daca se razgandeste si tot nu ma schimb. Invatati, oameni buni sa fiti mai duri, daca sunteti prea 'de treaba' veti fi controlati si luati de prosti de catre aia 'smecheri'.
Parerea mea, ignor total, nu-i mai citi mesajele, nici macar nu te uita la ele, las-o, daca face faze de astea nu o mai baga in seama, nu merita, stiu ca probabil iti va fi foarte greu s-o faci, mai ales la inceput dar dupa ce o faci si te obisnuiesti cu ideea iti va fi mai usor, vei invata sa nu-ti mai pese de toti prostii (scuza-mi expresia).

| PandaaPanda a răspuns (pentru RB26DETT):

Nu sunt genul sa am prieteni mulți. Pe ea o aveam și mai am încă o fata și un băiat. Restul, doar cunoștințe.

| sofisis a răspuns:

Fite de adolescent amorezata care are impresia ca totul se invarte in jurul ei. Se crede inferioara tie si deci actioneaza acid. Las-o in pace si evita sa mai vorbesti cu ea o perioada. Eventual ii poti spune ceva de genul: "nu inteleg de unde vine aceasta remarca rautacioasa. Stii ca niciodata nu m-as baga intr-o relatie a ta dar daca tu consideri asa, e alegerea ta. Eu ma voi extrage din calea ta momentan. Sa stii ca in ciuda a orice, daca ai nevoie de mine, sunt aici. Cand iti vine mintea la cap, cauta-ma. "

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Spune-i ca gelozia e o boala si ar trebui sa mearga la psiholog. Esti tu sigura ca el o tine pe ea din scurt? Pare exact invers.

| PandaaPanda a răspuns (pentru supadeceapa):

Sunt foarte sigura. Ii cunosc pe amândoi, și înainte ea îmi trimetea screen cu toate conversațiile lor și nu ii vorbea deloc frumos și ii impunea lucruri.

| supadeceapa a răspuns (pentru PandaaPanda):

Ma scuzi, dar e proasta laughing. Daca a acceptat de la inceput sa fie catelus, treaba ei. Deci nu e doar el asa, mai e si ea geloasa. Super. O sa iasa o mare mizerie din relatia aia. Eu in locul tau as sta departe de ei si dramele lor, o sa devina ceva foarte toxic si daca ea n-a avut cap sa-i dea jet de la bun inceput, tu n-ai ce sa-i mai faci.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Desi pare cam rãutãcios, nimic nu ai cum s-o schimbi, eventual rãspândeste o bârfã falsã despre "prietenul ei" incât sa nu Se mai bage in seama nici o fatã cu tipul ãla, astfel bff-ul tau nu o sa mai aiba la ce sa fie geloasa, si o sa-l lase.

| PandaaPanda a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu se pune problema de asta. El a avut o singura gagica, care a mâncat-o de bani, din moment ce el prefera sa se ducă la excorte în loc sa ai e o relație stabila. Nu muncește, sta pe banii părinților și pe deasupra toți banii care ii prinde ii baga la cazino happy

| anonim_4396 explică (pentru PandaaPanda):

Na asta da viata.
Da ma scazi câti ani are prietena ta laughing pare cam imaturã daca accepta asta.

| PandaaPanda a răspuns (pentru anonim_4396):

Are 17 împliniți recent. Eu am 21

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Paranoică

| Ela05 a răspuns:

Eu cred că ea suferă de o boală numită gelozie și nu doar atât dacă spui că tipul o tratează așa poate chiar și de dependență emoțională. Cred că are nevoie de un psiholog ceva nu este în regulă cu ea. Nu știu dacă are rost să îi răspunzi, eu zic că ar trebui să o iei într-o zi să mergi la ea acasă și să vorbești clar și deschis cu ea să îi spui că asta nu e normal.