Mama ta este insarcinata,tu ai un prieten,asculti cam multa muzica,tatal tau e despartit de mama ta. Ce fel de viata crezi ca are mama ta? Tu te plangi de viata ta, dar a ei, cum este? Crezi ca-i este usor? Stii ce inseamna o sarcina in 20 de saptamani? Ascult-o,ajut-o, fa ceva care sa-i aduca multumirea sufleteasca, nu care s-o enerveze.Gandeste-te ca in curand va fi si mai greu...Ia-o in brate pe mama ta,spune-i ca vei incerca s-o ajuti mai mult, cere-ti iertare si totul va fi ok. Cat despre cuvantul acela, uita-l.
Sincer stiu cum e. si mama o face curva pe sora-mea (desi nu are niciun motiv) si zbiara toata ziua. Sora-mea plange mereu si totusi o iarta de fiecare data si trece peste. Incearca si tu sa o ierti si sa te gandesti ca nu are drepate (stiu ca doare)... Mama de exemplu zice ca intr-o zi o sa bagam cutitul in ea sau o sa o dam afara din casa. Tipic mamelor obosite si pline de griji
Sa ii ignori intrebarile si ea o sa vada ca Zbiara degeaba la tine si o sa renunte...parerea mea...
Sunt in aceeasi situatie, mama chiar ma face tarfa uneori. Problema la mine e ca am probleme cu controlul furiei si incep sa lovesc peretii si sa trantesc usile, ceea ce duce le un mare scandal. De obicei tata nu e acasa cand mama face pe nebuna, si nu prea stie ce se intampla. Mereu imi zic ca va fi mai bine, doar ca nu o iert. Toate astea se aduna si intr-o zi ii voi arata eu ce "tarfa" am ajuns. Refugiul meu este muzica: scriu versuri, cant, compun melodii. Si prietenul meu cel mai bun, saracul, imi stie viata pe de rost. Nu o baga in seama pe mama ta, incearca sa fii un copil model, ca sa-i demonstrezi ca nu esti cum crede ea. Bafta.