| ubhgyfytddtfhfgdf a întrebat:

TPU de ce oamenii saraci au mai multi copii iar cei bogati are 1 singur copil sau 2 copii.

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa cum tiganii fac mai multi copii decat oamenii cinstiti sant bogatii fata de saraci probabil nu vor sa fie discutii cand impart averea de fac putini copii sau nu vor sa le poarte grija.

| mona a răspuns:

Oamenii bogati[financiar] sunt mai mult preocupati de cariera, nu au timp sa,, faca,, copii multi, oricum cei saraci cu multi copii sunt mult mai bogati sufleteste

| darrio2007 a răspuns:

Cei bogati ARE cate 1-2 copii pentru ca isi permit sa foloseasca metode contraceptive.Pentru ei familia este o afacere. Diferit de adevaratul sens al familiei in sine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cei bogati AU nu ARE.

nu e o regula, dar in general cei cu bani isi permit metode contraceptive

| zurick a răspuns:

1.Alocatia copiilor desi e mica e foarte importanta.
2.Vor si ei un motiv de fericire (copii)

| Felys a răspuns:

Cei bogati nu sunt bogati asa ca le pica din cer, se zbat pentru acea bogatie, nu au timp de laganat copii, sunt interesati mai mult de cariera decat de schimbat scutece, prostimea insa toarna copii pe banda ca altceva mai bun ce au de facut

| PedoBarbie a răspuns:

Bogaţi are

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Simplu nu sunt educati si majoritatea nu cumpara prezervative pe langa asta mai este si vorba de mentalitate, un copil dintr-o familie cu buget normal sau mai mare este educat ca trebuie sa aiba atatia copii la cat le pot garanta un viitor, nu sa aiba o gramada la care nu le pot garanta nici o masa calda... Eu invinuisc oameni saraci care au multi copii fiindca ii chinuie si un prezervativ nu e chiar o avere!
+ ca de exemplu parintii mei nu au putut face mai mult de un copil din cauze medicale, fratele meu a murit fiindca s-a produs cestio ce complicatie

| Albnegru10 a răspuns:

Oamenii bogati, majoritatea sunt zgarciti. E bine daca fac 1, 2 copii. Sunt multi care nu fac niciunul si nici macar nu au cui sa le dea mostenitrea

| Albnegru10 a răspuns:

Lipsa de educatie. Nu stiu cum sa se protejeze.

| lizemm a răspuns:

Salut. majoritatea oamenilor considera ca bogatia nu consta in bani, avere sau lucruri materiale, ci in ceea ce au realizat toata viata. bogatia lor sunt copii, indiferent ca au sau nu cu ce sa ii creasca sau sa le asigure un viitor bun.

| SimiiiSimona a răspuns:

Săraci :
1.Ăia sunt copii făcuți pentru alocație.
2.Ca să se înmulțească săracii.
Bogați :
1.Nu anul nevoie de alocația copiilor, de aceea fac doar unul.
2. Să lase cuiva averea.

| ForevărTughedăr69 a răspuns:

Pentru oamenii saraci, copii sunt singura bucurie care le mai alina supararea.

| iuly92 a răspuns:

Pentru ca bogatia omului sarac sunt copiii...nu conteaza daca nu au masina, vila si toate cele.te simti fericit si bogat atunci cand ai familia alaturi de tine..si la bine si la greu..pe cand banii despart frati, prieteni, iubiti...

| DeliaDelyDede a răspuns:

Tiganii handicapati fac copii pentru placere, iar oameniii bogati nu vor sa-i faca fara rost\!

| Daniela_Daniela_2000 a răspuns:

Pricinocirina eu te sustin

| pricinocirina a răspuns:

Deoarece cei saraci pretuiesc tot ce au ear cei bogati nu pretuiesc si isi strica sanatatea cu bogatia

| CristinaAndreeaAA a răspuns:

Parerea mea este ca oamenii saraci, chiar daca nu au bani si posibilitati isi risca viata pentru acei copii. Poate sunt adoptati, nu neaparat ai lor.Iar oamenii bogati fac copii doar ca cineva sa le duca mostenirea mai departe.

| Effuh a răspuns:

Asta ma-n-trebam si eu. Eu sincer nu as face copii fara o stabilitate si un viitor planuit deja. Este chiar pacat sa vezi cum multe femei (unele chiar de la o varsta frageda) ajung insarcinate, ca-si cand nu ar fi nimic.