Am avut o prietenă care a trecut printr-o situație similară cu a ta. A fost îndrăgostită de un băiat din clasa a 4-a(de la ea din clasă)și nu știa cum să facă ca să-i spună că-l place. În fine, nu o să intru în detalii dar ideea e că tipul ăla a aflat la un moment dat că îl place dar nu a zis nimic(nu erau apropiați ca prieteni)iar până la urmă în clasa a 8-a au ajuns să fie prieteni(deși ea încă îl plăcea)iar după ce au terminat anul nu s-au mai văzut niciodată(acum sunt clasa a 9-a la licee diferite). Ce am vrut eu să spun e că trebuie să-ți faci curaj din timp să-i spui ce simți, dacă nu vrei să suferi și să fi rănită mult timp, degeaba. Mai bine te duci tu și îi spui că-l placi iar el îți zice in fata ca nu te place(sau că te place și el spre bucuria ta)și nu mai suferi pe o perioada atât de lungă, decât să afle de la alții si tot sa nu știi dacă te place sau nu, și oricum o să mai dai peste destui băieți de care să-ți placă
Buna,
Daca ai anumite temeri si retineri sa-i spui si ai din moment ce ai pus intrebarea, spune-i mai subtil.
Pana la urma tot amici veti ramane daca nu are si el acelasi sentimente.
Deci nu ai nimic de pierdut.
Poti sa nu ii spui,dar cu conditia sa stai mereu in preajma lui,sa fii doar tu aia care e cel mai aproape de el, daca ai chef sa te plimbi, il poti invita si pe el, sa faci in asa fel incat sa ii dai de inteles ca vrei mai mult de la el. Daca ii vei spune ca esti indragostita de el si ca il placi asa de mult, e posibil sa se piarda tot farmecul relatiei voastre...
Da... e mai bine sa ii spui ca dupa poate pune el ochii pe alta si atunci e mai greu. Dar ai grija ca daca ar spune nu prietenia voastra nu prea o sa mai fie. Oricum fii tu pentru ca te va placea asa cum esti daca e destept si daca zice nu, nu e singurul baiat din lume si o sa mai gasesti altii si succes. Funda?
Este ok să-i spui, dar ai grijă cum o faci. Transformarea amiciției în prietenie, pentru unii băieți poate fi un șoc - să recunoască pe loc.
Cori2002cori întreabă: