Fa pipi intr-o oala o inchingi la aragaz si le-o arunci pe fata ca sa vada cine e cel mai tare dintre toti
Stai la ei ca n-am inteles?
Daca nu, de ce te mai duci pe acolo? Lasa-i in tristetea lor de batrani. Si daca intreaba de tine le zici ca n-ai ce sa discuti cu niste oameni care-ti vorbesc asa.
Deci te face prost, nesimtit, rahat, tig*n si tampit. Eh, inca nu e chiar grav. Daca te mai facea si zevzec, dobitoc, zurbagiu, descreierat, atunci trebuiau intr-adevar luate ceva masuri. Stai linistit.
Bunicii astia au un motiv pentru care iti vorbesc asa (ai gresit cu ceva), sau asa vorbesc ei in general? Daca asta e felul lor de a se purta, ar fi bine sa eviti compania lor. Nu e bine sa stai cu oameni care te jignesc si iti scad stima de sine. Te obliga cumva parintii sa mergi la ei?
In ceea ce priveste Facebook-ul, parintii te sfatuiesc bine cand iti spun sa nu vorbesti cu persoane necunoscute. Nu-mi imaginez ce au bunicii tai in cap.
Vorbeste cu parintii tai despre asta...la varsta lor nu isi mai pot schimba mentalitatea. Spune-le parerea ta despre comportamentul lor inadecvat si poate, te vor lasa in pace.Pur si simplu refuza-i, nu au dreptul sa ia decizii privind viata ta sau sa te jigneasca.Ai 15 ani, nu mai esti copil sa asculti tot ce ti se spune fara dreptul de a reactiona.
Cumva bunicii tai au o problema cu mama ta ( daca sunt părinții tatalui) si invers? Eu una zic ca sfaturile primite de la parinti sunt bune. Ai putea sa porti o discutie cu parintii tai si eventual sa nu iei in seamă ce ti spun bunicii daca vezi ca te învăța lucruri negative.