| ChrisWood20 a întrebat:

TPU parintii mei s-au despartit, iar eu cateodata ma gandesc ca daca as prinde-o cu alt barbat si i-as VEDEA ca fac sex, as inebuni, sunt geloasa si nu vreau asta cum fac sa nu mai fiu?! Imi si vine sa plang cand ma gandesc la dragoste la TOTI sunt geloasa dar nu inteleg de ce! Crying help me please :'(

Răspuns Câştigător
| MgdDroopy a răspuns:

Vorbeste cu parintii tai. Incearca sa le explici ceea ce simti.
Dar nu uita ca au si ei viata lor, chiar daca tu esti cea mai importanta pentru ei.
Nu ii obliga sa ramana impreuna doar pentru tine. Este egoism ceea ce faci tu. Este normal, dar incearca sa discuti cu mama ta macar. ( ideal ar fi si cu tatal tau)
Sa inteleg ca mama ta inca nu are un alt partener. Concentreaza-te pe prezent, nu pe un posibil viitor. Nu inventa scenarii si situatii.
Ai dreptul sa plangi pentru ca s-au despartit, nu pentru ca o sa faca mama ta sex peste 10 ani cu un altul
Problema ta e alta. Vorbeste cu mama ta neaparat si nu lasa nerezolvata situatia

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Doub a răspuns:

Le spui si tu sa nu uite sa incuie usa.

| SergiuBoss11 a răspuns:

Nu cred eu ca ii mai arde de asa ceva

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Stai linistita, cred ca o sa încuie ușa, sau nu o sa o facă acasă, cel puțin numim prezenta ta.
Dar cum te-ai simți daca l.ai prinde pe tatăl tau făcând asta?

| SkyPilot a răspuns:

Mama ta are si ea dreptul la viata ei si ar fi un lucru absolut normal sa isi gaseasca pe altcineva si sa faca si sex. Incearca sa te obisnuiesti cu ideea, si fa in asa fel incat sa nu fii pe acolo daca se intampla.
Ai avea si tu de beneficiat, persoanele care nu au viata sexuala pot deveni nervoase, irascibile si poti sa nu te mai intelegi cu ele.

| corbulalbrosu a răspuns:

Sunt convins ca mama ta este o femeie tanara si care mai mult de atat este si dornica ca orice femeie sanatoasa sa faca sex cateodata.Tu trebuie sa intelegi ca sexul nu se face doar in acele cazuri in care o persoana este casatorita.Dorinta de a face sex este de natura hormonala si nu ne putem impotrivi unor cerinte ale firii si naturii.Trebuie sa constientizezi ca este ceva normal iar mama ta nu se poate dispensa de a face sex asa cum nu o poate face nimenea.Ar fi bine sa-ti dai seama inca de acum ca si tu ai sa cresti si iti vei incepe viata sexuala si nu ti-ar conveni ca cineva sa intervina in nici un fel. Incearca sa gandesti mai matur decat o fetita mititica.

| Zenithf a răspuns:

Ce vrei pentru tine sa vrei si pentru ea, ar fi bine. Vrei prieten? De ce? Ii mai bine cu sau fara? Ti-ai inceput viata sexuala? Daca nu, este mai greu sa-ti dai seama de un lucru, dar nu este chiar greu de inteles ca orice persoana vie are nevoi si dorinte, si unele nu le poate satisface singura.
Lipsa de afectiune mai ales, si apoi lipsa unei relatii complete, inclusiv sexuale, duce la schimbari hormonale care pot fi dezastruoase pentru organism.
Vrei sa fii fericita? Inseamna ca vrei sa o vezi si pe mama ta fericita.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!