| mihaela176 a întrebat:

TPU prietena mea se comporta asa cand este samergem la scoala trebuie sa-i fac ghiozdanul sa-i pun ce isi ia de la magazin in ghiozdan inchid geamul la scoala. Eu nu mai vreau sa fiu prietena cu ea dar nu intelege spune ca ne e scris sa fim prietene si ca eu chiar daca nu vb cu ea, ea tot o sa vorbeasca cu mine. Faceti-mi un dialog cum sa vb cu prietena mea si cum sa-i explic ca nu mai vreau sa fim prietene din cauza comportamentul ei.

4 răspunsuri:
| ღClauuღ a răspuns:

Spune-i pur si simplu ca numai vrei sa fi prietena cu ea, nu te poate obliga sa vorbesti cu ea. Daca tot nu intelege pur si simplu ignoro. Pleaca fara ea la scoala arata-i ca ai personalitate si ca poti face multe lucruri fara ea. Nu o mai intreba de teme, numai pleca cu ea la scoala numai umbla cu ea prin pauze, daca vede ca o tot ignori pana la urma se va plictisi si ea si isi va gasi si ea o prietena. Eu iti urez succes:*.

| oanard174 a răspuns:

Sp asa: nu mai vreau sa fim prietene,m-am swaturat sa fiu catelul tau,o prietena adevarata nu se comporta asa,de ce trebuie sa-ti fac eu toate lucrurile pe care un om normal in mor normal si le face singur? asta nu este o prietenie adevarata, nu exista chestia asta cu(ne e scris sa fim prietene)hai las-o mai moale asta este un mod de manipulare psihica(nesimtire pe fata), daca mai vorbesti cu mine din acest moment sa stii ca vorbesti singura.

| mihaela176 explică:

Raspundeti

| DiaDia3331 a răspuns:

Pai dialogu' o sa sune cam asa : tu :-- Hey ce faci?
eanerdine tu?
tunerdine. Vroiam sa te intreb ceva poti sa iti faci ghiozdanul singura si sa nu ma mai tratezi ca pe o sluga.Te rog.
ea;- (Aici cum o sa reactioneze ea la vorbele tale )
tu: - (daca ea spune nu... spune-i si tuh pa si larevedere prietena si draga mea ) laughing