| Corinutsaa a întrebat:

TPU...sad prietenul nu ma crede...cum sa-i castig increderea.thinking
crying
desi l-am mintit o singura data cel mai grav. cred ca nu ma iertat de tot nici acum sad
vorbisem cu un fost prieten si ia`m ascuns
sigh

acum din orce ne certam ...adica nu stiu. nu mai are incredere in mine. ce sa fac.
si app dati`mi si mie o melodie ca din partea mea pentru el
Multumesc!
dau funda

Răspuns Câştigător
| MeMyseIf a răspuns:

Da, cu parere de rau, chiar daca iertam nu uitam de acea durere si mai mult decit atit -PIERDEM INCREDEREA.Cu siguranta nu ti-a iertat-o definitiv acea greseala grava, fiindca nu e suficient un "Iarta-ma". Trebuie sa platesti cumva pentru durerea ce i-ai facut-o. Vorbeste deschis cu el, ofera-te voluntara in a primi pedeapsa cuvenita, lucru ce va demonstra cit de tare ai nevoie de iertarea lui. Daca, el nu poate, nu stie cum sa faci acest lucru-gindeste-te singura cu ce l-ai putea ajuta, ce ai putea jertfi pentru el.Mai important decit aceasta plata, este faptul de a inceta sa ascunzi ceva de el de acum inainte si a mai face greseli"grave".
Iata piesa ce mi se pare asa mai pentru cazul tau:http://fileshare.in.ua/52750669
Bafta!

3 răspunsuri:
| Jelly_7813 a răspuns:

Se spunea odata ca incederea i ca o oglinda care se sparge
desi o lipesti sau o repari sau ce faci cu ea tot se vad crapaturile
trebuie sa ii dovedesti cu adevarat ca tii la elcrying

| pryntesa a răspuns:

Vina a fost a ta pentru ca l-ai mintit si nu iai spus daca nu aveai nici o traba cu fotu puteai sa ii spui fara probleme dar ca sa isi recapete incredrea ii trebui timp liber si de gandire si nul mai strsa cu daca te-a iertat lasa p el sa iti arate si il mai contrazice cand incep o cearta lasa sa tipoe la tine.pentru detalii mai mult ia id vipera_2011.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io nu iert nici o minciuna. e ceva urat. increderea tine de viata si de moarte. o minciuna nu e mare sau mica. o minciuna e criminala. daca prietenul tau e ca mine no sa aiba incredere in tine niciodata.si cine spune ca numai ai vorbit cu celalalt? tu?