| Iulianaiuli78 a întrebat:

TPU sunt de etnie romă, părinții vor să imi facă cunoștință cu cineva, prima dată nu eram de acord, dar ei tot insistând am zis, da.
A venit la mine băiatul acela si a zis ca sunt foarte frumoasă si că ma vrea, eu nu il plac pe el. Le-am zis asta părinților ca nu il plac, ei tot insista să stăm mai multe zile împreună, lui i-am zis la fel ca nu m-am îndrăgostit de el, dar el la fel ca poate se întâmplă ceva.
Au zis sa vorbim 3 luni si după facem nunta și vor 10 mi de € pe mine! Vreau sa fug de acasă sa ma angajez, nu știu ce să fac, vreau să ma sinucid nu mă înțelege nimeni.

Nu este asta cumva trafic de persoane?

Răspuns Câştigător
| Daz01 a răspuns:

Ce vârstă ai? Dacă ești minoră trebuie să anunți de urgență autoritățile. Dacă ești majoră nu te poate obliga nimeni să te căsătorești fără ca tu să-ți dorești asta. Din păcate pacticile comunităților de rromi nu sunt încă combătute și până când generațiile care vin nu le vor ignora situații ca ta tot vor mai fi. Succes.

3 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Du-te la protectia copilului si cere ajutor; numeni nu are dreptul sa te oblige sa re casatorestu cu cine nu vrei!

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu este nici un trafic, așa e obiceiul la voi. Eu zic să faceți nunta, încasezi pițulele și fugi pe urmă, că ai cu ce.