| Anto100 a întrebat:

TPU vreau sa ma razbun pe fosta prietena a mea! Ea doar m-a folosit cand nu avea cu cine sa se joace! Eu m-am mutat in alta clasa deci nu mai sunt in clasa cu ea si de atunci nu mai prea vb sau sa ne jucam si chiar inainte sa ma mut cand se juca cu altcineva pe mine nu mai mai chema la joaca. Vreau sa o fac sa-i para rau! Si sa-mi ceara iertare in genunchi! Sau poate am impresia ca nu mai suntem prietene dar nu se mai joaca cu mine si cand o sun imi raspunde fratele ei ca ea nu vrea sa vb cu mine. Ce sa fac

Răspuns Câştigător
| MessAndOrder a răspuns:

Te rog, iart-o, stiu ca nu iti place ideea dar nici tu nu esti superioara ei. Iubeste, fiecare fapta isi are si rasplata, crede-ma ca ea va fi rasplatita la momentul potrivit. Te-a enervat, insa daca si tu vrei sa o enervezi pe ea, fa-o prin a o iubi, zambeste-i, ofera-i o imbratisare, spune-i ca te simti prost pentru ce ti-a facut dar o ierti. Astazi toata lumea cerseste iubire, dar aproape nimeni nu se incumeta sa o ofere. Numai prin iubire se va rezolva orice lucru. Fi un exemplu pentru ea. Lumea te va uri pentru ca tu o iubesti, pentru ca ei nu sunt treziti din punct de vedere spiritual. Asa ar trebui sa fim toti, iubind...

Iti doresc tot binele si toata pacea in viata ta. Ai mare grija ce faci happy big hug

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O dai dracu si iti faci alta prietena

| 이채린 a răspuns:

Wow.ce rea esti. Crezi ca rezolvi ceva daca te razbuni? Fi tu mai desteapta de cat ea si nu o mai baga in seama. Prefa-te ca nu o cunosti. O sa vina singura la tine sa iti ceara scuze. Sau daca nu vine..asta e. Poate mai sunt si alte fete care vor sa fie prietene cu tine.

| tranquilaaa a răspuns:

De ce sa te razbuni? Arata-i ca esti mai inteligent decat ea si nu o mai bagi in seama. Fii indiferent si gata. Iti gasesti tu alte prietene.

| mdaria a răspuns:

Crezi ca te ajuta cu ceva sa te razbuni. Daca te consideri ca ai fost prietena ei, arata-i ca esti in continuare si las-o sa-si vada de ale ei. Sa fii o prietena adevarata inseamna sa o lasi cu durerile ei sa-si vada de drum. E problema ei daca nu te vrea alaturi, ea are de pierdut.

| pestisorulauriu a răspuns:

Sa astepti, daca iti era prietena intr-adevar timpul va va gasi iar impreuna. razbunarea, ingenuncherea... cred ca este prea mult dar... arata ca ..iti pasa.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Răzbunarea este arma prostului.
Învață să îți alegi cu grijă prietenele, și bine punctat @Miki98
Pa, pa.

| iubesc a răspuns:

Ce rezolvi daca te razbuni? Fii tu cea destepta si fa-ti alte prietene.