| Andrei749 a întrebat:

Treaba sta in felul urmator: m-am despartit de prietena mea (dupa 1 an si de relatie) cu ceva timp in urma pentru ca o prinsesem ca vorbise si cu alt baiat cu situatie mult mult mai buna (afacere, masina scumpa). Ii spunea lui ala ca cu mine nu mai merge si isi faceau planuri cum sa vorbeasca fara sa aflu, dar am aflat. Adica eu stau si platesc cu ea chirie, ajung acasa de la munca si o astept cu drag, iar ea pe drum inspre casa vorbeste cu altul? Pe langa asta, ea e si o persoana toxica, ii place ca partenerul sa nu aiba acces la prea multe, in special Facebook, Instagram, etc si daca e, sa aiba parola iubitului pe motiv ca barbatii sunt mai predispusi sa insele, ceea ce mi se pare o prostie, eu i-am oferit oarecum libertate. Oricat a cautat la mine in telefon nu a gasit sa vorbesc cu altcineva sau ceva, decat chestii minore, gen ca am intrat la unele pagini si profiluri din pura plictiseala, dar asa gaseam si eu la ea prostii fara motiv concret de discuție.

Tinem in continuare legatura si ne gandim sa mai incercam. Inca mai tin la ea dar ceva parca ma retine, parca totusi nu mai pot avea incredere nicicum si nu stiu daca as face bine ce fac.

Parintii mei m-au avertizat mereu sa am grija si au fost impotriva pentru ca au citit-o ce fel de persoana e. Eu am fost mai mereu langa ea si o ajutam la orice cum stiam, iar ea in putinele momente cand i-am cerut sa fie langa mine, nu cam a fost, a iesit tot timpul cu cearta.

Voi ce ziceți?

6 răspunsuri:
| geoor a răspuns:

Las-o, are balta pește. Data viitoare du-te la parașutism dacă vrei să ții o parașută.

| AliGab a răspuns:

Eu zic sa stai locului ca ti-e mai bine asa. Rupe de tot legatura cu ea si, pe viitor, gaseste-ti o fata care sa te iubeasca si sa te aprecieze

| NarcisIfrim a răspuns:

Cunosc persoane care au m-ai incercat dupa o faza de genul si tot acolo s-a ajuns, mai rau.
Acum regret ca nu mi-am ascutat si eu parintii in legatura cu relatiile, ma dau cu capul de peretii.
Daca tatal tau iti spune sa ai grija pai are dreptate pentru ca stie mai multe decat tine.
Ai facut gesturile potrivite pentru fata nepotrivita.
Nu te intoarce, te rog..am trecut pe acolo. pune creierul si familia inaintea inimii
Daca ai suferit atunci, crede-ma vei suferi dublu si vei suferii rau de tot.
O fata buna este pregatita pentru tine dar tu ii dai cu piciorul pentru ca nu esti bagat cu capul unde nu trebuie.
Scrie-mi daca ai nelamuriri, vreau sa te ajut!

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ai zis bine, relatie toxica. Move on. Stiu, e a naibii de greu si de multe ori barbatii sunt aia care investesc mai mult in relatii dpv afectiv, contrar parerii generale, insa o sa treaca. Apuca-te de sala, ia-ti de lucru in plus, apuca-te serios de un hobby, gaseste ceva care sa iti umple timpul si mai ales sa iti capteze atentia incit sa nu te trezesti ca stai si te uiti pe pereti si incepi automat sa te gindesti la ea.

| Freya1 a răspuns:

Daca si ea contribuia la chirie si cu bani pe chestia asta nu ai cum sa ii scoti ochii.Dar cine stie, poate vrea ceva mai mult de la viata si e conștientă că nu va putea obține altfel decat cu ajutorul unuia ce are deja bani.
E nasol ceia ce a facut si clar nu poti sa mai fi sigur 100% pe ea, dar acum e alegerea ta.
Sfatul meu este sa încerci treptat sa te dezlipesti de ea si sa iti vezi de ale tale.

| Mosotti a răspuns:

Deci:

"Tinem in continuare legatura si ne gandim sa mai incercam".
Tu vrei sa mai incerci cu cineva care nu te respecta si nu da doi bani pe tine?! Ma mir. Atata te respecti tu?
Daca nu te-a respectat odata, nu te va respecta niciodata.
Cauta alta fata care te place cu adevarat.
Parintii tai au citit-o si au dreptate, eu care am 43 ani iti zic acelasi, lucru, asta ce inseamna? Ca e ca noi.
Daca nu vrei sa suferi mai tare, fa cum zic eu si parintii, lasa-o.