Las-o, are balta pește. Data viitoare du-te la parașutism dacă vrei să ții o parașută.
Eu zic sa stai locului ca ti-e mai bine asa. Rupe de tot legatura cu ea si, pe viitor, gaseste-ti o fata care sa te iubeasca si sa te aprecieze
Cunosc persoane care au m-ai incercat dupa o faza de genul si tot acolo s-a ajuns, mai rau.
Acum regret ca nu mi-am ascutat si eu parintii in legatura cu relatiile, ma dau cu capul de peretii.
Daca tatal tau iti spune sa ai grija pai are dreptate pentru ca stie mai multe decat tine.
Ai facut gesturile potrivite pentru fata nepotrivita.
Nu te intoarce, te rog..am trecut pe acolo. pune creierul si familia inaintea inimii
Daca ai suferit atunci, crede-ma vei suferi dublu si vei suferii rau de tot.
O fata buna este pregatita pentru tine dar tu ii dai cu piciorul pentru ca nu esti bagat cu capul unde nu trebuie.
Scrie-mi daca ai nelamuriri, vreau sa te ajut!
Ai zis bine, relatie toxica. Move on. Stiu, e a naibii de greu si de multe ori barbatii sunt aia care investesc mai mult in relatii dpv afectiv, contrar parerii generale, insa o sa treaca. Apuca-te de sala, ia-ti de lucru in plus, apuca-te serios de un hobby, gaseste ceva care sa iti umple timpul si mai ales sa iti capteze atentia incit sa nu te trezesti ca stai si te uiti pe pereti si incepi automat sa te gindesti la ea.
Daca si ea contribuia la chirie si cu bani pe chestia asta nu ai cum sa ii scoti ochii.Dar cine stie, poate vrea ceva mai mult de la viata si e conștientă că nu va putea obține altfel decat cu ajutorul unuia ce are deja bani.
E nasol ceia ce a facut si clar nu poti sa mai fi sigur 100% pe ea, dar acum e alegerea ta.
Sfatul meu este sa încerci treptat sa te dezlipesti de ea si sa iti vezi de ale tale.
Deci:
"Tinem in continuare legatura si ne gandim sa mai incercam".
Tu vrei sa mai incerci cu cineva care nu te respecta si nu da doi bani pe tine?! Ma mir. Atata te respecti tu?
Daca nu te-a respectat odata, nu te va respecta niciodata.
Cauta alta fata care te place cu adevarat.
Parintii tai au citit-o si au dreptate, eu care am 43 ani iti zic acelasi, lucru, asta ce inseamna? Ca e ca noi.
Daca nu vrei sa suferi mai tare, fa cum zic eu si parintii, lasa-o.