Nu stiu... eu imi iubesc mama, chiar daca imi terorizeaza baietii daca vede blogul aprins pentru mine mama este doar o prietena, cu care ma cert dar asta nu inseamna ca nu o iubesc
Esti un caz fericit. Unele mame chiar nu se implica in nimic din viata copilului, altele prea se implica, punand stapanire pe viata copilului.Ca exemplu, daca unele mame incurajeaza fetele sa se marite cat mai devreme, altele le interzic sa aiba prieten pana cand ele pleaca de-acasa. Bineintelesa mai sunt si copii alintati care vor prea mult de la parinti, parintii nu le pot oferi, si fac tampenii, dar e si vina parintilor ca se ajunge pana acolo. Copilul trebuie sa stie si de "este" si de "nu este", trebuie pregatit pentru viata. De exemplu, sa nu le dea voie sa se uite la "pariu cu viata", invata numai prostii dintr-un film de rahat.
Pacat ca multi o apreciaza doar dupa ce nu mai e si poate nici atunci!
Eu as da orice din lumea asta sa fie langa mine, sa ma indrume, sa ma certe cand gresesc sau sa ma felicite pentru o reusita!
Imi vad peietenele mele cum ies la cumparaturi cu mamele, cum le cumpara haine si tot ce vor eu nu am parte de asa ceva si sincer doare
Dar nah asta e viata, trebuie sa ma complac fara ea obligat!
Nimeni nu stie cum e fara mama decat cel care a pierdut-o!
E plin pamantul de tampiti, hai sa-i lasam pe ei deoparte si sa ne vedem de ale noastre
Pt mine mama nu mai exista in viata mea.Pe mine si pe sora mea dupa ce a divortat de tata cand eu avem 2-3 ani nu a mai luat legatura cu noi.Cand eram mai mica nu-I simteam lipsa, dar acum dupa ce m-am marit ii simt lipsa, in ultimul timp am inceput sa ma gandesc mereu la asta.N-am cui sa-i sa-i spun problemele mele, pentru ca tata nu m-ar intelege la fel de bine.Cei care au o mama nu stiu s-o aprecieze, atunci cand incearca sa-i aduca pe calea cea buna.
Ai dreptate, uneori ma intreb cum ii fara mama cum pot copii aceea sa traiasca fara ea?
minnie91 întreabă: