Mie mi-ar place sa primesc
1. lumanari + o esarfa + o rama foto in care sa fie o poza cu mine si persoana respectiva
2. o jucarie + un parfum frumos/ sau sa tina (daca are maini jucaria) un saculet in care sa fie o bratara de argint, cercei. sau ceva de genul
3. o hainuta cu care persoana respectiva crede ca mi-ar sta bine si o brosa asortata
4. o ciocolata mare si trandafiri
5. ceva ce sa-mi reaminteasca mereu de persoana respectiva
Daca e prietena/amica ta cea mai buna flori de craciun mai bine nu, o cana cu numele ei, sau cu mesaje din alea amuzante, eu am primit de exemplu de la un amic un tricou pe care era imprimata o poza de a lui cea mai naspa pe care o avea si dedesub e scris pentru fanul lui nr 1(oribil tricoul ala) dar amuzant aici link daca te impinge curiozitatea http://www.tu.ro/, parfum daca ii cunosti gusturile, exista cosulete cu daruri deja confectionate, rama foto digitala(daca nu costa prea mult), ceas de mana, bratara, o carte daca la fel stii ce ar putea sa o intereseze. Poti vb cu prietenele ei si afli mai multe asa nu gresesti niciodata oricum gestul conteaza 80%.
Incearca sa. i dai ceva facut de tine.[Cadourile astea merg mereu, toata lumea le iubeste]Inseamna mult pentru prietena ta ca te.ai chinuit sa. i faci ceva tu in loc sa mergi la magazin si sa cumperi.
P. S:pe net de gasesc tot felul de "manufacturi"[poti incerca o bratara facuta de tine, o felicitare, etc...Sunt multe idei minunate pe net.trebuie doar sa cauti..
O gentuta si un gloss.
Sau ii poti lua ceva haios daca sunteti atat de apropiati.
O cana pe care scrie,, Pentru cea mai buna prietena" si un set de decoratiuni pentru brad(ca tot vine Craciunul)
Bafta!:*
Paaaiii nu stiu.
Intereseaza-te... S-ar putea ca noua sa ne placa ceva dar ei sa nu ii placa
Un cadou f dorit de fete este parfumul.
Dar, intereseaza-te si tu. pune-i diferite intrebari " incalcite " ceva ca sa afli si tu ce ii place ei, dar sa nu-si dea seama.
Dar daca tot ne zici ca e o prietena f buna ar trebui sa stii ce sa-i faci cadou.
Fetele in general vor:
-Parfum
-Haine
-Machiaj
Chestii de fete
Mie mi-ar place sa primesc hainele mul dorite.
Plimbati-va prin magazine si cand vezi ca i se opresc ochi la ceva incerci sa-i explici ca nu il poate avea iar de Crraciun va avea o supriza de la tine! Bafta!
In niciun caz nu-i lua ceva de imbracat, s-ar putea sa nu-i placa sau sa-i gresesti marimea, deci cadoul ar fi un esec total.
Depinde ce stil e, daca e mai sic si se imbraca in rochii mai mereu i-ai o esarfa, daca nu un fular...
ii poti lua un CD cu formatia sau cantaretul preferat
Se vede ca tii mult la prietena ta.... fa-i cadou un parfum sau un oracol.sau fetele in general pe langa alte cadouri vor revista preferata.de ex.eu citesc cool girl, poti sa i iei flori daca vrei sa fii clasic, o poza cu voi doi pusa in rama deci ceva personalizat