Mie imi place mult Hanna (Ana in franceza)
pe sora mea o cheama Lelia si mi se pare un nume dragut si putin intalnit, cel putin in partea mea de tara
Mie imi place Evelyn, Judith, Sara, Noemi, Ana, Daria, Tania, Miriam, Ruth, Estera si Ada.
Giulia, maria, carla, leila, andrada, alexa, viviana, iustina, astia imi plac mie.
Http://www.nume-copii.ro/calendarul-sfintilor.php
http://www.nume-copii.ro/cum-sa-alegem-numele-pentru-copil.php
sau Glicheria, Zaraza, Anna
Antonia, Karina, Dariana, Sabrina, Johana, Arabela, Anastasia,
Francesca, Briana, Vanessa, Barbara...si multe altele... depinde ce ii place si ei...
Wendy, Toby, Lady, Princess, Vicky, Leyla, Huanita, Esmeralda, Diana, Erika, Lucy, etc...
Mie imi place Monica(nu doar pentru ca e numele meu). In primul rand merge la orice varsta, Se poate traduce in mai multe limbi, e un nume destul de comun.si cu toate astea nu e foarte des intalnit. Cel putin eu nu cunosc Monici cate cunosc Denise, Ane, Andrele, Oane, Georgiane etc.
Si mi se par deplasate si numele telenovelizate gen "Huanita" si tot felul de Esmeralde.
Cand eram mica imi placea Iulia... dar acum nu`mi mai place deloc.
Julia... e un nume superb sa o cheama pe nepotzica mea si sa aiba si un nume de sfant... valentina :X
Mie imi plac foarte mult : STEFANIA (STEFI), IRINA, DIANA (DIDI), RALUCA.
daca nu iti place nici unul din astea, cauta aici :
http://www.copilul.ro/forum_Semnificatia_numelui_2224.html;)
Nume noi si vechi: Mara, Eva, Clarisa, Tasia, Stefana, Gilda, Iris, Daria, Dalia (e si nume de floare si se sarbatoreste de florii), Ingrid, Talia, Alma, Amalia, Maytrei (eu i-as pune numele asta), Ruxandra, Melinda, Lara, Lia, Ninela, Cama, Sonya, Tasica, Meda, Ruana, Marta, Ortansa, Radiana, Lelia, Ema, Linda...Fiecare nume are o semnificatie. De exemplu mie numele Marta imi vorbeste despre o femeie puternica, delicata si sensibila deopotriva. Maytrei imi spune ceva despre o fata extrem de sensibila, usor solitara, dar ambitioasa. Si tot asa. Depinde de parinti, de conceptiile lor, de modul lor de viata, de gradul lor de acceptare...
Letitia, Lucretia, Carolina, Ilinca, Irina, Lioara
mie imi plac numele cu rezonanta si destul de romanesti.
Alexandragabriela93 întreabă: