Intreaba responsabilul care a venit cu ideea cam cat trebuie, sau pune la misto o suma mica sa vezi ce se intampla.
Cand am avut majoratul, l-am tinut mai multi impreuna, la "iarba verde", cu foc de tabara, corturi, gratar, ceaun. A tinut 3 zile, adica un weekend complet.
Am cumparat bere en-gros, carne pentru gratar si ceaun, mici (vreo 20kg), cartofi, legume etc., muzica inregistrata zeci de ore si... da-i sa mearga!
A fost de neuitat, ne-am distrat de minune!
La sfarsit, cand am facut socoteala, a costat mai putin decat un pat pentru o singura noapte la hotel de 3 stele...
Buna,
Tu nu te duci ca o la nunta sa-i acoperi cheltuiala...
Vezi ce buget ai..eu cred ca la varsta asta (18 ani) ar trebui sa aprecieze ca esti cu el/ea si ai adus si o atentie.
Daca ai deja un cadou cumparat, pune si 200 de lei si-ai terminat.
Nu stiu cati ani ai si tu...ca daca stai pe banii parintilor si le ceri pentru 20 de majorate cate 500 lei, doar ca sa fie x si y multumit/a de tine, ai pus-o
Oricum, depinde si ce relatie de prietenie ai cu persoana la care mergi!
Distractie placuta!
La majorate se pun maxim 100 de lei.Nu e nuntă.Nu e botez.Habar n-am de unde ideea de 300 de lei.Atunci la nuntă sau botez pui 10 milioane de persoană?
Depinde de bugetul pe care il ai! eu cred ca 350 - 400 lei ar trebui sa acopere muzica, meniul plus restul. asta in cazul in care nu dispui de prea multi banuti. Gandeste-te ca la o nunta o pereche da in jur de 800-1000, dar aici vb de un majorat. Distractie placuta!