| AnaAna8 a întrebat:

Trebuie sa merg la un majorat dar nu știu câți bani se pun în plic. Majoratul se tine la o sala și este inclus meniu, DJ, fotograf adică un majorat cu de toate sa zic așa și nu știu cum se plătește asta pe lângă cadou, desigur. Va rog sa mă ajutați. Mulțumesc!

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Intreaba responsabilul care a venit cu ideea cam cat trebuie, sau pune la misto o suma mica sa vezi ce se intampla.

Bula
| Bula a răspuns:

Cand am avut majoratul, l-am tinut mai multi impreuna, la "iarba verde", cu foc de tabara, corturi, gratar, ceaun. A tinut 3 zile, adica un weekend complet.
Am cumparat bere en-gros, carne pentru gratar si ceaun, mici (vreo 20kg), cartofi, legume etc., muzica inregistrata zeci de ore si... da-i sa mearga!
A fost de neuitat, ne-am distrat de minune!

La sfarsit, cand am facut socoteala, a costat mai putin decat un pat pentru o singura noapte la hotel de 3 stele...winking

| Rotazi a răspuns (pentru Bula):

Toate bune si frumoase. Dar pe tine cum de nu te corecteaza robotelul? Sau robotul nu a crescut la tara si nu stie ce este ala un ceaun. happy Fara suparare!
Imi inchipui ce petrecere a fost acolo!

| UnTipObisnuit a răspuns (pentru Bula):

Ce tare! Cred ca asa voi face si eu. Mersi mult de idee! happy

| Bula a răspuns (pentru Rotazi):

Intreaba robotelul... nu stie nici sa desparta cuvintele, cand lipseste un spatiu tongue

| darrio2007 a răspuns:

De obicei se dau cadouri la majorat. Cine drk a inventat si darul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune si tu ziar indesat in plichee hee

| ibaal a răspuns:

Buna,
Tu nu te duci ca o la nunta sa-i acoperi cheltuiala...
Vezi ce buget ai..eu cred ca la varsta asta (18 ani) ar trebui sa aprecieze ca esti cu el/ea si ai adus si o atentie.
Daca ai deja un cadou cumparat, pune si 200 de lei si-ai terminat.
Nu stiu cati ani ai si tu...ca daca stai pe banii parintilor si le ceri pentru 20 de majorate cate 500 lei, doar ca sa fie x si y multumit/a de tine, ai pus-olaughing
Oricum, depinde si ce relatie de prietenie ai cu persoana la care mergi!
Distractie placuta!

| Rotazi a răspuns:

Un majorat ca o nunta? Si bani si cadou?!

| Mynameis93 a răspuns:

La majorate se pun maxim 100 de lei.Nu e nuntă.Nu e botez.Habar n-am de unde ideea de 300 de lei.Atunci la nuntă sau botez pui 10 milioane de persoană?

| 2016Andrei a răspuns:

Depinde de bugetul pe care il ai! eu cred ca 350 - 400 lei ar trebui sa acopere muzica, meniul plus restul. asta in cazul in care nu dispui de prea multi banuti. Gandeste-te ca la o nunta o pereche da in jur de 800-1000, dar aici vb de un majorat. Distractie placuta!