Hahahaaa, am ras bine citind comentariile tale (si cel pentru @ Andreush92). Macar stii sa povestesti cu umor toata situatia. Intr-adevar, sora ta este o pacoste. Vai de cel ce ii va fi sot! Asta daca nu o va idolatriza asa de mult, incat sa umble ca un catel dupa ea.
Cat despre tatal tau, vad ca nu se enerveaza, nu se lasa pacalit, stie cum sa o trateze. Nu scapati de el pana nu scapa el de voi; adica pana nu va vede la casele voastre. Dati-i pace, ca stie el mai bine ce face si ce-i place. Sa nu gresiti cu insistentele. Daca va gasi pe cineva mai devreme, macar stie dinainte ca voi veti fi de acord sa se recasatoreasca.
O curiozitate: mama s-a recasatorit?
Adica tu ai 18 ani si te iei dupa sora ta de 15 ani? Pacat de anii tai. Daca iei o hotarare trebuie sa o faci dupa mintea ta nu dupa altii. Daca o faci cum vrei tu si iti pare rau, asta e. Dar daca te iei dupa altii si iti pare rau, nu-ti vine sa iti bagi ghearele in gat?
Eu la 44 de ani m-am recasatorit, el de ce ar avea probleme? Chestia cu florile date la femei este cam cu dus-intors. Am unul prin zona care face acelasi lucru dar nici o femeie nu il ia in serios. Asteapta sa fie agatat de vreo femeie careia i-a oferit flori?
Amuzant!
Sunt atâtea femei și tinere singure de nu-i adevărat. Eu am avut un cont de Facebook și mă asaltau cu zecile, din USA, din Mexic din Filipine, și primul lucru era întrebarea, ești căsătorit, ești cuplat, sunt singură, vrei să vezi o poză de a mea mai sexi. Așa că eu, la cei ca tatăl dtale le transmit.
Dacă te hotărăști că ai nevoie de o prietenă, ieși seara asta din casă, și până seara o găsești.
Da,la fel spun si eu, numai ca exista un impediment - sor-mea.Sambata,de exemplu, a trecut pe la noi ca sa-l mai curenteze pe tata de 50 de lei ca se intalnea cu „iubi" si n-a mai plecat (l-a lasat si pe ala sa astepte o ora) pana nu s-a lamurit care e chestia cu o vecina care venise sa ne aduca pomana ca facuse 7 ani de când era vaduva.Si asta mica avea impresia ca femeia venise sa il seduca pe tata si tot statea pe capul lor acolo in bucatarie, uitandu-se la ceas intr-una, ca-i bipaia telefonul la fiecare minut, probabil ca o intreba ala ce face de nu mai vine.Dar ea - nimic, o stia pe vecina si nu-i placea de ea si asta pentru ca in urma cu vreo 10 ani, când avea deci vreo 5 si se plimba cu tricicleta, cainele vecinei facuse pipi pe una din roti, ea ia tras un picior dar l-a ratat, iar vecina a dat-o pe tarogat la mama care nu mai stiu cum a pedepsit-o.Acum - sa n-o vada in ochi.La plecare,dupa ce a iesit femeia,a facut prin usa „cauta-ti marea dragoste in alta parte,aici nu-i loc",dupa care s-a intors spre tata si a mormait un „pff, vaduva neagra". Bine-nteles ca tata n-a bagat-o in seama, e invatat cu ea, si oricum intrase in coliva aia, e disperat dupa asa ceva, odata mi-a zis sa intru pe net sa-i gasesc reteta si si-a facut el singur o coliva mare.Bine,prima data i-a cerut lui sor-mea, dar asta i-a trimis mesaj cu „vezi poate dai foc la casa, ca nu stii nimic sa faci!".In fine.Deci e greu.
Hmm, eu cred ca tatal tau se gandeste intai sa va creasca pe voi si abia apoi la nevoile sale. Admirabil om, se sacrifica pentru copii. Da, si-ar putea reface viata. Dar, are dreptate, nu prea sunt femei care sa se lege de un barbat ce are copii.
Pentru ca sora ta sa nu-ti mai intre in conturi, delogheaza-te cand nu le folosesti. Iar daca stie parola, schimb-o.
Si eu cred ca tata e un om admirabil, eu il admir pentru cum ii face fata lui sor-mea, crede-ma e o pacoste, nu altceva. Zilele trecute a venit cu ideea ca noi avem nevoie de o femeie in casa si s-a apucat sa faca noi reguli, de exemplu lui tata i-a impus sa poarte numai costum ca a zis ca la 45 de ani este un om serios si trebuie sa arate ca atare si l-a „santajat" ca daca nu face cum zice ea merge la tribunal si-i cere pensie alimentara dublu.(Oricum nu plateste nimeni nimanui nimic ca au custodie comuna fizica, dar ea nu s-a prins ca el ii mai scapa cate 2 milioane pe luna, ca asa vrea el sa dea).Iar tata in replica s-a apucat si ia ascuns bocancii de armata ca stie ca e terminata fara ei.Pana la urma a castigat el si ca un premiu de consolare i-a zis ca daca invata la mate si merge la olimpiada se intalneste cu profa ei de matematica de care tot ii spunea sor-mea ca e singura si ca ar fi o partida buna.Din pacate n-o sa intample asta dar nu pentru ca tata nu se uita dupa femei tinere (are 33 doamna), ci din simplu motiv ca matematica pentru sor-mea e cu mult mai grea decat bocancii aia cu care bocane ea prin casa la 7 dimineata când eu vreau sa mai dorm.In fine, una peste alta suntem o familie aproape fericita, spun „aproape" pentru ca tata e de parere ca abia peste n-ani când s-o marita asta mica o sa fim cu adevarat fericiti.Dar cu conditia ca ea sa nu locuiasca la noi cu barbat-su, desigur, altfel suntem condamnati la suferinta pe viata.
Din pacate nu pot sa iti raspund, mama e un subiect tabu, aici pe site.Probabil ca am sa mai scriu, ca intrebari am multe si o sa intelegi cum sta treaba.Mersi ca te-ai distrat, am sa iti dau o funda pentru asta.
Am inteles. Toate cele bune!
Hahahaaa, am ras bine citind comentariile tale (si cel pentru @ Andreush92). Macar stii sa povestesti cu umor toata situatia. Intr-adevar, sora ta este o pacoste. Vai de cel ce ii va fi sot! Asta daca nu o va idolatriza asa de mult, incat sa umble ca un catel dupa ea.
Cat despre tatal tau, vad ca nu se enerveaza, nu se lasa pacalit, stie cum sa o trateze. Nu scapati de el pana nu scapa el de voi; adica pana nu va vede la casele voastre. Dati-i pace, ca stie el mai bine ce face si ce-i place. Sa nu gresiti cu insistentele. Daca va gasi pe cineva mai devreme, macar stie dinainte ca voi veti fi de acord sa se recasatoreasca.
O curiozitate: mama s-a recasatorit?