Si eu m-am transferat acum in a 12-A nu le venea sa credea profesorilor, de la diferente eu m-am transferat de la turism la filo, si am dat multe diferente, latina clasa a 9, 10, 11, chiar si la desen si muzica, nu este mare branza o sa te lase sa copiezi, cu telefonul te mai ajuta si ei, stiu 100% ca o sa dai diferente la latina, la restul habar nu am, nu conteaza ce ai lasat in urma sau pe cine ai lasat, BACUL conteaza, si mie mi s-a spus ca nu o sa ma acomodez etc, pana la urma este doar 1 an, si bacul este cel mai important, oricum tine minte asta dupa clasa a 12-a oricum te desparti de colegi, zambeste mereu, vorbeste cu toti, si nu trebuie sa ai emotii, (sunt si eu in situatia asta acum), succes
1. Da. Trebuie sa intreb la scoala, diferentele vor fi saptamana viitoare si trebuie sa inveti.
2. Fii draguta si amabila cu toata lumea, zambeste, ajuta-i pe toti, nu barfi si fii de nota 10 la scoala, la toate materiile.
3. Da, daca nu te descurcai la matematica si ai facut toate efortorile posibile ca sa inveti matematica. Trebuie sa faci un profil la care sa poti invata de 10 la toate materiile, asta este scopul tau (sigur, nu vei reusi intotdeauna sa iei numai 10, se va mai strecura si un 9 sau poate chiar 8 si 7, dar trebuie ca macar trei sferturi din notele tale sa fie 10 in liceu)
anonim_4396 întreabă: