anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Trec printr-o perioadă grea,ultima mea bunică se află în stare gravă,mai ziua asta,mâine și revelionul,și gata sărbătorile! Înapoi la școală, iar aștept peste 300 de zile,iar plictiseală, și nici nu știu unde să mă duc de vacanță.Cum aș putea trece peste perioada asta?

P.S.Crăciun fericit!

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

îmi pare rău pentru bunica ta.
În rest, plictiseala te face să cauți distracții, deci e bună.

3 răspunsuri:
| Raducons a răspuns:

Trebuie sa intelegi ca toti am trecut prin asta, unii merg din nou la scoala altii incep serviciul, pentru toti e greu.In legatura cu bunica bolna, pot sa zic ca fiecare din noi am fost in situatie si eu nu mai am niciun bunic si erau toti la un moment dat, dar ce putem face, ai grija de parinti.Gandeste te ca daca incepe scoala o sa vina vara si statul acasa e greu si plictisitor, nu face o tragedie acum din asta cu inceperea scolii o sa intrii in ritm din nou

| Delcatty a răspuns:

In primul rand, insanatosire grabnica pentru bunica ta!
Nu intamplator se spune ca multi oameni se sinucid in preajma Sarbatorilor sau zilelor de nastere. E greu de suportat gandul ca, in timp ce altii petrec si se simt bine, persoana in cauza e singura, nefericita si, pentru ea, e o zi la fel ca oricare alta sau mai rea.
Insa ideea este alta: sunt Sarbatorile, esti in vacanta, putin mai liber decat de obicei, e o perioada pe care o poti folosi ca sa te simti bine. Cand o sa fii mai in varsta, o sa ai o meserie, timpul tau va fi si mai scurt de acum si iti vei dori sa ai timp sa te plictisesti.
Sa faci ce iti place: citeste, scrie, joaca-te pe calculator, invata de pe Youtube sa faci ceva nou (cel mai simplu si gratis), raspunde pe TPU, fa o plimbare, mediteaza, uita-te la un film, distrage-te de la toata negativitatea din viata.

| rosewater a răspuns:

Crăciun fericit! Eu răspund la întrebarea asta doar pentru că mă regăsesc în ea. Anul trecut pe vremea asta eram fix în aceeași situație. 365 de zile mai târziu sunt mai rau, bunica mea a decedat deja din august. Tot ce te pot sfătui este să stai cât de mult poti cu ea și să înveți să îți fie mai usor când începi iar scoala. Și sport. Succes!