Sunt de parere ca DA, pentru mine unul trecutul CONTEAZA. Ca nici tie pana la urma nu iti convine mai mult sa mergi la un wc public decat la wc-ul de la tine de acasa; nici tie nu ti-ar conveni mai mult ultima rabla de masina de pe sosea care a avut 100 de proprietari in ultimii 20 de ani; pana si la angajare o firma iti cere CV-ul sa iti vada trecutul din cariera deoarece istoricul CONTEAZA iar multe firme solicita pana si recomandari de la fostul angajator.
Iar pentru ce o sa spun acum sunt convins ca voi fi atacat si catalogat drept misogin dar de regula din ce am observat, femeile tind in general sa spuna ca trecutul nu conteaza DAR numai in ce le priveste pe ele si care se stiu cu musca pe caciula. Barbatii de regula isi asuma care se stiu cu un trecut tumultos
" da ba asta este, am facut, am dat in cap la oameni, m-am culcat cu 1000 de femei, s-a culcat si aia cu 1000 de barbati, aia e".
Eu unul am spus-o de mic copil si voi continua sa o spun pana la sfarsitul vietii mele: Prefer sa mor singur decat alaturi de o femeie pe care au avut-o toti barbatii.
Nu cred ca ar fi cineva in stare sa accepte un wc public. Zicand asta, ma refer si la barbati si la femei si tratez totul in mod egal si la general. La nici o femeie nu i-ar placea un barbat care ar fi palit pana si musca care zboara. La fel cum nici barbatului nu i-ar fi placut o femeie care ar fi sarit in prima floare pe care o vedea. Trebuie sa fim realisti. Insa mda, cand ajungi la 50 55 de ani singur, fara un copil, familie etc. Te multumesti ca ai cu cine manca si bea o cafea dimineata, ori pune rosii in gradina! Insa sa speram ca nu vom ajunge asa necajiti fara un scop in viata.
Trecutul contează. Dar important este dacă în prezent există părere de rău pentru un trecut ușuratic din partea celui vinovat, și de asemenea dacă există iertare și acceptare din partea noului partener de viață.
Pentru că dacă nu există părere de rău pentru viața ușuratică din trecut, atunci negreșit ea va fi repetată. Curând va apare monotonia sau alte lucruri care vor conduce partenerul la o experiență negativă poate chiar mai mare decât cea din trecut. Deci dacă nu există părere de rău pentru un trecut negativ, eu zic ca omul să nu intre într-o nouă relație.
De asemenea, dacă nu există iertare deplină, dacă noul partener nu poate să primească și să accepte un partener cu un istoric negativ, atunci nu trebuie să existe o relație între cei doi. Pentru că mai târziu negreșit vor apărea tensiuni între ei, și lucrurile negative vor fi scoase la iveală numaidecât.
Trebuie să existe părere de rău din partea unuia (al celui vinovat), și acceptare și iertare deplină din partea noului partener. Iar relația trebuie să fie făcută doar în scopul căsătoriei.
Ce facem atunci când un fost, dintr-o relație anterioară, îl contactează pe soț pentru a denigra soția acestuia și de a umili?
Public sau telefonic
Îi spunem să înceteze, pentru că lucrul care îl face nu duce la nimic bun -nici pentru el nici pentru acela care este denigrat.
Un bărbat se poate căsători și cu o prostituată dacă ea a lăsat trecutul în urmă. După aceea toți bărbații cu care s-a culcat ea să vină să o denigreze; lucrul acesta nu mai contează pentru că acum este iubită cu adevărat, și ea însăși s-a iertat pe sine.
Cât despre denigratorii încăpățânați, trebuiesc dați pe mâna poliției pentru hărțuire.
Bineinteles ca trecutul conteaza. Altfel n-ai mai pune intrebari ca aici: https://www.tpu.ro/......putin-mai/
Trecutul spune despre tine cine esti si cum vei fi in relatie cu partenerul. Ca barbat, trecutul te da de gol daca esti vanator, inseamna ca vei mai vana. Ca femeie, inseamna ca esti umblata. Si vei mai calatori.
Cu cat e mai stufos trecutul, cu atat mai mari sunt problemele emotionale. Sa pretinzi ca esti altceva, nu are sens.
Dacă persoana nu învață din greșelile din trecut, da atunci contează, în schimb dacă și-a dat seama de ce a făcut, e un progres.
Normal ca trecutul conteaza. Eu personal, nu as avea incredere intr-un barbat care sparge tot ce prinde si nu are respect de sine. Si cred ca si barbatii gandesc la fel despre femei
Trecutul contează în sensul să nu uiți de unde ai plecat,de exemplu ai fost sărac, și ai devenit bogat, mai
contează iar să înveți din greșelile din trecut, dar în același timp trecutul nu trebuie să pună stăpânire pe nimeni, ce a trecut trecut rămâne, nu mai putem da timpul înapoi să schimbăm ceva din trecut, putem doar să învățățăm din greșelile făcute în trecut și să nu le mai facem
GoldenZenith întreabă: