Draga mea, linisteste-te! Bea un ceai de tei ( te va ajuta sa adormi, trebuie sa dormi, pentru a fi odihnita pentru examen) Acum prioritatea ta este examenul! Dupa examen, incearca sa ai o discutie cu cel despre care zici ca te-a ranit..., poate lamuresti problema si te vei simti mai bine... Daca te-a ranit, nu te merita! E ingrozitor ceea ce simti acum, e dureros...stiu..., plangi, descarca-te... Va trece! -Madalina Manole- : " Fata draga, nu fi trista fiindca e pacat./ Fara lacrimi, nu exista dor adevarat./ Dar se zvanta nori in soare, lacrima usor/Si surasul reapare, cald si-nfloritor./ Asa au fost si vor fi/ Cararile inimii/ Asa se-tampla ori de cate ori iubim/ Ai sa-ntelegi mai tarziu/ Si-ai sa-mi dai dreptate, stiu/Fruntea sus si-mpreuna sa zambim! " Fii tare, va trece! Vei iubi iar, vei zambi iar! Succes la examen!
Cel mai important in viata unui om este sanatatea, te rog sa incerci sa ti-o pastrezi ca vei avea mare nevoie de ea. Trebuie sa te reculegi sa iti aduni toate fortele pentru ca dumnezeu nu da omului decat atat cat poate duce si te rog sa ma crezi ca poti sa duci in spate asa ceva pentru cu tu esti puternica esti o fire bataioasa si foarte inteligenta cel ce va avea de suferit este el, nu azi sau maine ci in restul zileleor lui. Daca in astfel de momente te-ai gandit la examen si la invatat insemna ca exista ceva mult mai important decat el si aceea esti tu. Tu esti cea mai importanta si trebuie sa faci totul sa iti fie tie bine. NU dispera. UN SUT IN FUND E UN PAS INAINTE. Cred-ma ca stiu ce spun. Ai grija de sanatatea ta si mult succes la examen. Bafta. barbati sunt pe toate drumurile sper sa nu fim freiere sa=i strangem noi Vei gasi un barbat care sa merite tot ce faci si sa te iubeasca asa cum meriti. sanatate.
multumesc, dar nu pot sa trec peste asta am avut incredere in el as fi facut orice pentru el si el ma tradat
acum da m-am mai linistit chiar daca sufletul ma doare, multumesc pentru sfaturi
Deea...fii calma! Atentie la examen, incearca sa te concentrezi. Barbati sunt destui. Daca te-a ranit clar ca nu este barbatul potrivit pentru tine. Oricum o discutie sincera cu el n-ar strica. Stii tu ca in orice relatii ambii parteneri au cate o parte din vina. Bafta la examen!
Barbatii " ie " nenorociti. Degeaba pui muzica, degeaba incerci sa te relaxezi cand in sinea ta fierbi de nervi, de suparare, de dor. I`ve been there. Nu-l cauta, nu-l mai baga in seama. Daca se intoarce, il joci pe degete. Daca nu se intoarce, inseamna ca nici macar nu merita.
Si gandeste-te asa : pentru orice barbat dorit de toate femeile, exista una deja plictisita de el
Roaga-te! Nici nu stii ce putere are rugaciunea. Inchipuieste-ti ca Dumnezeu e in fata ta si roaga-te. Dupa ce treci de examen, cauta un psiholog bun.
Am trecut prin aceeasi situatie... e foarte greu... e insuportabil de greu sa treci prin asa ceva...in situatia in care am fost, eu am discutat cu el sincer si am incercat sa pastrez un echilibru intre: a-i spune sa ca inca tin la el si a-i reprosa totul...atat timp cat am reusit asta am avut de castigat...imediat a 2a zi m-a cautat... daca tine la tine. te va cauta si el...incearca sa vorbesti cu el... dar ai grija, dupa discutie concentreaza-te asupra examenului...eu am trecut atunci peste, si sper, chiar sper ca si tu iti vei recapata forta interioara necesara pentru a trece cu brio peste perioada dificila...>
Deea,
1. pune-ti o muzica relaxanta, daca nu ai, cauta ceva gen "ambiental" pe www.last.fm.
2. Stai relaxata, intinsa sau pe scaun, cu ochii inchisi, si respira lung si adanc.
3. Imagineaza-ti ca fiecare gura de aer pe care o tragi in piept e luminoasa, iti inunda corpul si ti-l linisteste.
4. Fiecare expiratie elimina agitatia din tine, elimina furia, da afara tristetea
5. Daca iti vine sa plangi - plangi, daca iti vine sa tipi - tipa, daca iti vine sa urlii - urla, eventual ia-ti o perna aproape si cara-i pumni pana obosesti
6. Cel mai important, este sa opresti "dialogul interior" (de ce? cum e posibil? nu credeam ca imi va face asta... ce mult il iubeam... etc.) - iti recomand exercitiul asta tocmai pentru ca fiind atenta la muzica si la respiratie te va ajuta sa-ti linistesti mintea si sa te concentrezi la examen.
7. Cand te simti mai calma, apuca-te de invatat. Daca iar te apuca "dialogul interior", ia-o de la capat. Dupa 2-3 respiratii de genul asta o sa incepi sa te simti mai calma, promit! :)
Bafta!
Fi tare viata este si asa, fi puternica pentru. tine nu pentru cei din jur.Este o vorba,, ce nu te omoara te intareste,, din experienta iti spun ca orice probleme are o rezolvare chiar daca tu nu iti dai seama.Am sa ma rog pentru. tine. Succes la examen!