Domneeeeeeee, e strigator la cer nu credeam ca o sa citesc asa ceva vreo data...sunt mama a 2 copii mununati, si, am muncit timp de 11 ani, erau mici cand am inceput serviciul, dar am facut in asa fel sa nu ii lasam prea mult singuri, si am facut tura inversa mereu cu sotu, noi nu aveam concedii amandoi nicio data, de dragul copiilor am lucrat mereu tura inversa pana cand boala nemoloasa a lovit in mine, dar am facut in asa fel sa ma ocup si de copilasi sa nu simta lipsa unui parinte, astazi sunt mari, dar tot imi dedic timp lor atunci cand imi permite sanatatea, e darul cel mai de pret de la Dumnezeu si nu il putem supara.
Copiii mei sunt mari deja. Oricum,eu le-am oferit multa dragoste,chiar daca munceam foarte mult, ei asteptau cu multa nerabdare sa vina mama de la serviciu si sa le aduca ceva bun.Iar seara, inainte de culcare imi faceam timp ca sa le citesc povesti.Acum am un moment de,,respiro,,pana o sa imi dea Dumnezeu nepotei,pe care doresc sa ii cresc si sa ma ingrijesc de ei cu multa dragoste, daca Dumnezeu imi va da sanatate. Daca esti organizat si stii sa iti chivernisesti bine timpul, gasesti timp pentru toate.
Asa este.Cel mai mic are 18 ani, si cand vine de la scoala eu trebuie sa ii pun in farfurie, altfel nu mananca.Dar cat pot vreau sa ii fac sa se simta iubiti si fericiti.Cine stie ce le va rezerva viitorul.Traim vremuri grele.Cel mare are 24 de ani,si tot ii spun sa se casatoreasca sa imi aduca nepotei.Iar fiica-mea este plecata la facultate,dar la fiecare sfarsit de saptamana ii gatesc mai multe feluri de mancare,de obicei ii fac si prajitura, si daca nu vine ea, mergem noi si ii ducem.Si eu cu mama am o relatie speciala,ea este mai bolnavioara,dar cu mici exceptii,o vizitez zilnic.Ea m-a ajutat cu cresterea copiilor, nu puteam sa ne pastram serviciile, daca nu era ea.
Da asa este, tot mai multi parinti fura din timpul care ar trebui acordat copiilor pentru a face bani, asta este societatea in care traim, ne luam si cate doua slujbe sa asiguram cele trebuitoare copiilor nostri, dar uitam sa mai petrecem timp impreuna!
Nu stiu ce sa zic. Nu e atat de impresionant. Multi parinti desi merg la serviciu au grija de copiii lor, se joaca, merg in parc, discuta. Nu trebuie sa stai cu ei non-stop.
Acum ce ati vrea? Sa nu mai mearga lumea la munca, sa stea acasa? Pai cu ce isi intretin familia, cu ce platesc facturile? A, suntem romani. hai sa cersim...mergem cu ei in stada, ce ziceti.
(nu, nu am copii).
Foarte emotionanta povestioara...mai ales ca o sa fiu mamica in foarte putin timp, din fericire eu nu sunt in acea situatie.Dar intr-adevar nu multi parinti mai au timp si pentru copii decat in situatii de maxima necesitate.Imi pare rau
Domnul sa te binecuvanteze, sa fie cu tine la nastere, si sa fii o mamica exemplu!
http://www.youtube.com/watch?v=a919BlyZO4g&feature=related
Multumesc pentrugandurile bune, crede-ma ca o sa imi dau cel putin tot interesul sa fiu o mamica buna!