| nicujoita a întrebat:

Uitati imi place de o fata iar eu am vrut sa o ignor iar ea incepea sa faca crize dar bine nu prea cont am facut asta ca sa vad daca ea ma place... Este cea mai buna prietena a mea iar cand i-am zis prietenei e ca ii place de un coleg care ma enerveaza iar el sta numai pe langa ea iar ea a zis ca nu ii place de el si a zis ca ii place de o alta pers... si ea a zis ca de mine iar dupa aia mi-a zis ca sunt fraier si dc nu vb cu ea pentru ca ea ma place. Dar eu am facut asa pentru ca eram gelos pe baiatul acela si vroiam sa vad daca ii place de mine sau de de el. Credeti-ma o plac foarte mult si va mai zic ceva mai demult i-am zis ca o plac iar ea a zis ca nu mai vb cu mine daca nu-i zic ca nu o plac pentru ca ei ii place de baiatul ala. Pana la urma cum este treaba ca nu mai inteleg nimica, ii place de mine sau de el. Va rog spuneti-mi parerea voastra si fara mijtouri

2 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

De tine ii place draga dar ii place sa te si supere Spune-i ca iti place de ea si se potoleste Eu asa cred ca tu esti cel vizat de ea nu prietenul Doamne ajuta

| Honeybunny a răspuns:

I place de tine,dar tu o prea ignori.e ok sa pari la inceput putin indiferent dar ea ti'a zis deja ca te place nu mai are rost sa o eviti si sa pari nu stiu cum in fata ei,las'o si tu mai moale,du'te vorbeste cu ea,ia'o de mana, uita'te in ochii ei.e frustrata cand vede ca nicicum nu se poate laughing o sa fi cu ea daca vei sti sa te comporti, pentru ca e clar ca ea te place mult.succes!