| nicunaynay a întrebat:

Uitati-plac-o-fata-care-imi-este-foarte-buna-prietena-si -o-consider-ca-pe-o-sora.Dar-ea-il-place-pe-un-baiat-car e-il-urasc-mult.Nu-stiu-ce-nas-face-pentru-ea.Sunt-un-ad evarat-prieten-si-nu-mi-place-sa-vorbesc-vulgar-sau-urat -ca-toti-ceilalto-baieti.Dar-am-si-o-problema-sunt-putin -cam-dolofan-pentru-12-ani.Ma-simt-rusinat.Nu-prea-am-pr ieteni-in-afara-de-ea.Va-rog-dati-mi-un-sfat

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Nici mie nu-mi place fotbalul, dar daca as fi de varsta ta cred ca mi-ar placea sa merg la un club de alpinism sau altceva de genul asta. Mi se pare ca iti place invatatura, poate iti place si istoria? Daca nu iti displace sa te murdaresti, sa te umpli de noroi, intra intr-un club de arheologie. big grin
Gaseste-ti mai multe activitati de genul asta, ce implica activitate fizica si intelectuala, iesit in natura, legaturi cu altii si incearca sa o implici si pe prietena ta. Si poate o sa ajungeti nedespartiti.
Sau se mai poate sa gasesti pe acolo alte fete care o sa-ti solicite mai mult interesul. thinking

| Simooxd a răspuns:

De ce scrii dupa fiecare cuvant "-" :-s.
Spune-i ceea ce simti.Nu conteaza daca esti dolofan sau nu.Si incearca sa te integrezi.Fa'ti prieteni noi happy.

| Andreea357 a răspuns:

Pai scuza-ma cati zic da fetelor le plac baieti inalti si slabi dar.na nu trebuie sa te lasi rusinat de ceilalti, si lupta pentru ce vrei ...si daca ea nu te plk nu trebuie sa mai incerci n-ai cum sa o convingi in plus cine stie poate prin cls ta sau pe la bloc la tine exista o fata care chiar tear placea cu adevarat deschide ochi la pr din jur.

| brse a răspuns:

Pai,fa-ti curaj si spune-i ce simti! Si,du-te prin parcuri! Cu siguaranta o sa gasesti baieti care joaca fotbal.Fa-ti program cu ei sa jucati fotbal si o sa si slabesti putin, si o sa-ti faci si prieteni! A, si, sa stii ca ura nu e buna! Incearca sa vorbesti cu baiatul ala, poate va imprieteniti! Nu garantez ca merge, dar te rog sa incerci.

| nicunaynay explică:

Da da aveti dreptate si scriu asa pentru ca nu-mi prea merge tastatura de fiecare data cand apas Space se sterge tot.In plus nu am deloc prieteni din cauza ca nu prea vorbesc si stau singur la toate orele am 48kg.Mai demult aveam 55 dar am slabit ca m-am saturat ca toti sa-mi zica Gras dar in fine nu cont

| nicunaynay explică:

Pai noi am fost prieteni iar cand mie imi placea de o fata el ii zicea ca eu i-am spus ceva rau acelei fete.De aceea il consider asa.Si ai dreptate dar am o fobie despre fotbal si nu prea imi place pentru ca mai demult m-am lovit la fata si nu mai puteam de durere si de aceea nu-mi place fotbalul