Decat sa te joci la calculator, mai bine ai cumpara o sticla de vin bun si te uiti impreuna cu ea la un film.Mi se pare mult mai relaxant, si in plus, in felul asta impaci lupul, capra si varza.
Ce zici?
E o problema care o rezolvati voi acolo. Eu nu as indrazni sa dau nicio sugestie. Stii cum e, rufele se spala in familie.
Hmmm
Explica-i calm si frumos ca tu iti dai silinta sa inveti si ca te preseaza prea tare. Spune-i verde-n fata ceea ce simti, ce te deranjeaza, ca sa nu se umple paharul si sa provoci o cearta mai mare.
Doar explica-i ca ai nevoie de spatiu si ca nu-ti place ca-ti impune anumite lucruri si ca se supara din orice. Ai nevoie din cand in cand de niste momente in care sa stai singur, sa reflectezi, etc... Doar spune-i ceea ce gandesti si sunt sigura ca o sa te inteleaga. Probabil ca tine mult la tine si de aceea se comporta asa, pentru ca isi doreste foarte mult sa inveti
Bafta!
Aici gresesti tu, la cine ti mai mult, la flash sau la prietena? intr-o relatie trebuie sa cedam unul altuia si daca nu exista comunicare nu exista nimic
Problema e ca eu mereu sunt calm, spre deosebire de ea
eu nu m-am suparat pe ea decat cand s-a intamplat odata ceva rau...dar ea e total opusul meu. ea nu e obisnuita sa aiba rabdare si se supara repede.
noi avem discutii mereu, vb cu ea constant si am grija de ce zic
problema e cand voi ceda.
sigur se va isca o cearta mare.
vreau sa gasesc o solutie, chiar daca voi o considerati manipulare psihologica
nu stiu. de la "ai zice ceva si ea sa faca opusul", pana la altele mai finute.
vreau orice, numai sa nu ma mai sufoce si mai ales sa nu se mai supere
cand se supara, mintea mea e complet la ea, si ea stie asta
Intr-adevar problema e delicat, nu stiu exact ce sfat sa-ti dau decat acela ca e foarte important sa i-ti ia liceenta, e vorba de viitorul tau. Ea trebuie sa inteleaga ca ai nevoie si de un pic de relazare sa nu te sufoce, explica-i cumva, spune-i ca o iubesti si ca ai nevoie de a sa te sustina cu calm si dragostepentru ca daca nu se prea poate sa pierzi si licenta si pe ea si nu cred ca ar avantaja pe cineva asta. Explicai sa te lase pana dupa examen si dupa aceea aveti tot timpul din lume pentru voi doi.Multa bafat si la licenta si in dragoste
Ea e mai mica mai mare sau de seama cu tine? daca e mai mica ca tine se intelege de ce se manifesta asa urat:nu stie prin ce treci tu..nu poate intelege atata timp cat nici ea nu trece prin asa ceva. eu zic sa vorbesti cu ea intr-un moment in care va intelegeti bine si sa ii expui problema altfel sa ii spui ca dupa licenta o sa faceti nu stiu ce lucruri daca iei licenta si tot asa..adica sa incerci intr-o oarecare masura sa o duci de nas:d..nu e foarte frumos e drept dar cred ca e singura varianta pe care o ai sa mai scapi putin de ea din carca ta sa poti invata linistit
Eu cred ca ar trebui sa iti faci alt cont prietena ta ar putea vedea oricand intrebarile tale