Problema este ca nu intelegem ce ai scris.Trebuie sa scrii mai pe intelesul tuturor.
Acum Eu: Uite ceva zi zi-mi sigur
El: ok
Eu : Buna TPU l-am intrebat pe pr meu daca mai suntem impreuna si el mi-a spus ca nu stie ca eu il refuz in contiunu asta e adevarat si m-a intrebat ca eu ce asi face il locul lui oare sa ine despartim sau sa contiunam relatia?
Noi nu iti putem da un raspuns 100% sigur, deoarece nu stim motivul.
Dar daca el ti-a spus ca nu este sigur de relatie, poti sa iti iei ramas bun de la el.
El :Cei cu asta?
17:55
Eu: raspunde sincer
El :La ce sati ras?
Eu: la aia ce tiam tr
El: Pai eu cs zic. ti-am zis ca vreau sa ramanem impr
Eu: ok o fost greu
TeREe explică (pentru Caracteromule):
Amu nahh nu toata lumea e perfecta eu nu invata sa ii arat la mama ca nu ma poate controla
Raspunde...doamne,fratilor voi a ti vazut asta? extraordinar, incredibil! pai nu inveti pentru maicata, inveti pentru tine naroado!
Eu nici acum nu am înteles prea bine. Tu i-ai trimis prietenului tău întrebarea de pe TPU? Nu te poate ajuta nimeni cu detaliile care le-ai dat. Scuze.
Wow, asta a fost ciudat, OMG daca nici la 15 ani sau cati ai tu nu sti sa scrii... ce sa mai comentez, imi imaginez carnetu tau de note si nu as vrea sa-l visez, du-te ma si invata sa scrii! inca o data Wow
Amu nahh nu toata lumea e perfecta eu nu invata sa ii arat la mama ca nu ma poate controla
LOOL punete ma pe invatat, nu spun sa fi geniu, dar macar invata sa scrii si sa citesti, nici in raspunsul la comentariul meu nu l-ai scris corect, zau asa no comment
Te rog mai inceaarca sa scrii incaodata.Nu reusesc sa inteleg. Fara suparare.
Acum Eu: Uite ceva zi zi-mi sigur
El: ok
Eu : Buna TPU l-am intrebat pe pr meu daca mai suntem impreuna si el mi-a spus ca nu stie ca eu il refuz in contiunu asta e adevarat si m-a intrebat ca eu ce asi face il locul lui oare sa ine despartim sau sa contiunam relatia?
Noi nu iti putem da un raspuns 100% sigur, deoarece nu stim motivul.
Dar daca el ti-a spus ca nu este sigur de relatie, poti sa iti iei ramas bun de la el.
El :Cei cu asta?
17:55
Eu: raspunde sincer
El :La ce sati ras?
Eu: la aia ce tiam tr
El: Pai eu cs zic. ti-am zis ca vreau sa ramanem impr
Eu: ok o fost greu