| Jack99 a întrebat:

Uite o situatie, o fata este stresata cand eu si prietenul ei suntem in acelasi timp cu ea. In rest, cand e cu mine este foarte relaxata si comunicativa, rade la ce spun, initiaza dialoguri. Ce inseamna asta, nu inteleg de ce e stresata?

5 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Se poate ca fata sa se fi saturat de prietenul ei si sa fie interesata de tine. Vezi daca da semne ca te place. Dar nu stiu ce sa te sfatuiesc intr-o astfel de situatie, rezolvarea trebuie sa vina de la ea. Daca tu faci primul pas, este foarte usor ca ea sa se retraga.
Ar mai fi posibilitatea ca ea sa te aprecieze ca amic si sa stie ca prietenul ei nu te poate suferi, probabil ca te vede ca pe un competitor.

| OoBunnyoO a răspuns:

Poate ca nu stie daca tu te vei intelege bine cu prietenul ei. Sau poate prietenul ei nu te place.
Si eu, de regula, eram uneori stresata cand imi prezentam prietenul prietenelor. Pentru ca ma gandeam ca poate nu se vor intelege, fie prietenul nu imi va placea prietenele sau invers. Iar asta ar fi dus la o situatie dubioasa mai tarziu.

| Mayar a răspuns:

Se simte incomod cand esti si tu acolo. Ce altceva pot sa spun? Intreab-o de ce, ca nu te omoara.

| Xpressurself a răspuns:

Daca vrei sa stii raspunsul invit-o in oras si ai sa vezi. spune-i ca iti pace de ea cand gasesti momentul si sarut-o daca da semne ca e interesata. daca nu iti spune ca nu se poate atunci vrea

| pasarica123 a răspuns:

E vb de băiat normal...:*