| xFaith a întrebat:

Umm. i-am spus tatei despre prietenul meu, pentru prima oara. Cand a aflat a inceput sa se intristeze si zambea mai fortat. Imi puteti spune de ce?

Răspuns Câştigător
| 10Cty a răspuns:

Cred ca e ceva normal. Tatal tau e ingrijorat sa nu suferi si a zambit fortat pentru ca acum vede cat ai crescut si parintii sunt "ingroziti" de faptul ca intr-o zi ne vom desparti de ei. Cand tatal tau te va vedea fericita cu baiatul acela va fi si el fericit de asta poti fi sigura pentru ca parintii ne vor doar binele!

14 răspunsuri:
| Luori a răspuns:

Este normal. A aparut cineva important in viata ta, parintele isi face griji, poate fi ingrijorat de ce pot aparea odata cu el.
Putea sa reactioneze mai urat ( in multe cazuri se intampla ), dar depinde cat de fals a fost zambetul primit. Ramai "fetita tatei".

| Luori a răspuns:

Daca nu-mi cere instinctul, n-o fac. Daca cere, n-o fac cu oricine. Daca cere, si am cu cine, dar consider ca nu am ajuns in momentul potrivit, atunci n-o fac, pentru ca nu m-as simti bine.
Intre instincul de care vorbesti si ce simt pentru persoana implicata exista o legatura; eu o respect, dar tu? Te-ntreb pentru ca am o mica nedumerire/nemultumire, sa zicem, in raspunsul tau.
Instincul poate interveni mai devreme decat momentul in care eu imi ating indeplinirea "regulilor", eventual a valorilor; deci daca eu continui sa ma tin de regulile impuse de mine, si nu ma las "prada" instinctului, in ochii MEI sunt mai buna.

| Luori a răspuns:

Nu poti fi sigur 100% ca in urma actiunilor tale nu exista consecinte neplacute; poate nu-s neplacute pentru tine, dar nu poti spune asta, cu siguranta, si pentru cealalta persoana; pot exista consecinte de care sa nu ai idee, caci nu le-ai simti TU.

| Luori a răspuns:

Dar si o posibila implicare sentimentala, in vreun fel, ma gandesc. Nu spun ca-i imposibil. Lucrurile se complica atunci pentru macar unul din cei 2.
La partea cu laudatul, mai ca nici nu cunosti o persoana incat sa stii la ce sa te astepti de fiecare data.
In rest, ai dreptate, banuiesc.

| xFaith explică:

Dar daca l`ar cunoaste.` nu si-ar imagina astawinking.

| xFaith explică:

Hmmm. depindewinking Daca stau mai mult de un an cu el poate! asa nu :]

| xFaith explică:

Nu fi` atat de sigur/a oh go onwinking

| xFaith explică:

Wow o__o!
Ai grija cum vb straight face Cred ca te-am bagat prea mult in seamawinking
Hmmm nu esti in masura sa ma judeciwinking.
Si nu te... freaca pe tine grija de ce fac eu laughing)
Hay byee

| xFaith explică:

Mda`, In fne, cum spui tu ^__^

| Dumnezău a răspuns:

Expresia asta o foloseai uzual, de mai mult timp, sau ti-ai insusit-o de pe un anumit blog? Ca am o oarecare presimtire ca citim acelasi blog...

| Dumnezău a răspuns:

Stiu ca merge de minune, o folosesc si eu de ceva timp.Stiu ca textul original in blog era de genul: ''Daca crezi ca socrul chiar te apreciaza, esti un labar.Te uraste.Ca tu fu*ti ce ducea el de mana la gradinita acum 20 de ani.''

| DraGfirE a răspuns:

Stii asa is toti pentru ca ei cred ca imediat daca ai o prieten/a imediat te apuci de fumat/sex si alte chestii.

| Biiba a răspuns:

Pai probabil s-a speriat pic(depinde cat de mare esti) si a incercat sa zambeasca deoarece sa crezi uh ca este o idee proasta. fundita plz!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

Iti dai seama ca asa face,poate nu i-a placut ceva la el,enumera totul asa cum s-a intamplat daca era imbracat bine, ce a vorbit si l-ar fi putut deranja etc, bafta!