| Anahiteamo a întrebat:

Un amic de-al meu nu mai vorbeste cu mine de vreo 6 saptamani, ma ignora total si imi ignora si mesajele pe Facebook. Ce as putea sa ii scriu ca sa il fac sa raspunda? DAU FUNDA!

6 răspunsuri:
| William a răspuns:

Nu-l mai baga in seama.

| Bybanu a răspuns:

Pai depinde ce s-a intamplat.v-ati certat sau numai vorbeste asa din senin!?

incearca sa-ti ceri scuze pentru orice ar putea fi suparat, spune-i sa-ti explice ce s-a intamplat, poate i-a spus cineva ceva de tine...

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Presupun ca este foarte suparat pe tine din moment ce nu-ti raspunde de atata timp.I-ai dat motive sa se supere? Mi se oare totusi nedept sa nu-ti puna macar de ce nu vrea sa auda de tine. Nu stiu daca mesajele pe facebook ajuta la ceva. Du-te la el acasa (daca cunosti adresa), suna-l de pe un alt numar, etc.

| Cipy2000 a răspuns:

Depinde.Daca ai facut ceva care l-a suparat poti sa te duci face to face si sa iti ceri scuze, pe net nu prea se rezolva chestii...Dar daca spui ca nu ti-a mai raspuns de mult, problema e grava, nu stiu.Ai putea sa te duci la parintii lui si sa-i intreb daca a zis ceva acasa de tine.Depinde ce fel de persoana esti...

| SuntAlexxa a răspuns:

Fă ceva sa aiba el nevoie de tine ca sa te bage in seama!winking

| Kita_Camelia_1995 a răspuns:

In primul rand poti sa iti ceri scuze pentru ce ai facut pentru ca probabil ai facut cv daca nu mai vb cu tine e atata timp apoi (dupa ce iti ceri scuze) poti sa te prefaci ca nici nu s-a intamplat