Singurul motiv pentru care am 5+ social media accounts este pentru ca am nevoie de ele. Daca nu era nevoie, stateam doar cu FB.
algoritmul se poate dresa sa iti arate doar ce te intereseaza., pana una, alta, mie imi apar doar filmulete cu arta, natura si beletristica, iar dobitocii se pot bloca cu usurinta
Irelevant, nu refuz sa folosesc dar nu ma atrag, prefer sa mai stau pe tiktok, daca mi se impune ca norma sociala de catre cineva anume sa stau pe insta inseamna ca n-am nimic in comun cu persoana respectiva, sunt de parere ca a stricat multe relatii instagramul, da sunt tot felul de chesti si meme-uri de vazut dar in mare parte vezi barbati si femei, tentatii, femeile vor sa arate sexy, numai poze de la spate, barbati la sala si rezemati de masini, mi se pare o prostie.
Slabe sanse, mai bine sa ai tu grija sa gasesti o persoana care nu pune pret pe retelele sociale si care nu vorbeste cu alti barbati cand e intr-o relatie, inteleg ca poate primi propuneri, fetele primesc mereu avansuri sau primeste de la munca un mesaj ceva legat de servici ori o iesire cu colegii sau prietenii separat(dar in grup), e de inteles, dar sa ai o prietena care tine legatura zilnic sau saptamanal cu un mascul sau iese singura cu cu vreun barbat in timp ce e cu tine mai bine fugi.
Cat timp rețelele sociale folosesc AI pentru filtrarea de conținut agresiv / indecent sau oricare poate da un report aiurea la o postare ca " nu i-a plăcut " pe chestii subiective și îți poți pierde contul atunci lumea considera aceste rețele niște gunoaie sau pierdere de timp!
Nu folosesc Instagram, snapchat etc...mi se pare aceeasi marie cu alta palarie in comparatie cu o alta retea de socializare!
Săte înjure ca nu ai instragam,) de așa ceva n-am auzit până acum.
Eu am o problema gravă cu tiktokul asta și spălarea de banii care are loc acolo și toți vorbesc despre viață dar ei toți nu muncesc în viața reală! în realitate! sa vadă cu Adevărat cum se câștigă un trai și un ban muncit, nu stând pe tikokul ăla și săi vezi cum, încep ei sa vorbescă despre viața cu toată dramele si serialele turcești, și filme indiene, ca au iau lăsat nevestele și bărbați,...
Tiktokul dacă se interzice de tot da de tot! Dumnezeu îmi este martor, Am sa fiu cel mai fericit om de pe fața pământului, o sa dau de băut la toți și dau chindie la toată lumea.
Cea mai fericită zi din viața mea va fi când toți ăștia de pe tiktok am săi văd la muncă reală și Adevărat pe toți, și nu vor mai avea cine să-le cotizeze prostule, figurile, arfele, vrăjelile, și spălarea de banii SANKİ "donați de la fani" auzi la ei, ce metode găsit toți interlopii și drogați de interlopii să spele banii ANFU NU VEDE NU ȘTIU de conurile alea nu? Care se fac mi de euro donați conurile alea cum le scapă la SSRI Pe alea cum ne depistează? Au anti aeriene radar ce au conturile alea de nu-s de găsit cu tranziție de spălarea de bani sume imense...
Da, am pățit asta în perioada liceului, vorbeam cu cineva pe un chat random și i-am spus că nu mă pasionează rețelele de socializare pentru că se promovează conținut toxic, în perioada aceeea eu nu știam cum să gestionez încât să îmi apară numai content care să îmi placă mie cu adevărat. Foloseam doar Facebook în aceea perioadă, când i-am zis că nu folosesc Instagram a început să îmi zică că sunt un ratat că el mai șmecher decât mine, că își bagă în mama ca și cum era surprins că nu fac ca majoritatea oamenilor, evident că i-am tot explicat că de ce nu vreau să folosesc și când am văzut că nu am cu cine am închis. Eu nu vreau să se închidă, eu vreau doar ca ce este acolo să fie moderat, să nu te lovești în mare parte de oameni care doar promovează ceva toxic.
Dar nu trebuie să mănânce nimeni bătaie și nici să ne jignim că nu suntem în junglă, eu sper ca acel om să își fi dat ca a procedat greșit că e fericit cu viața pe care o are, că totuși au trecut peste 10 ani de atunci. Da, nu tot ce este în trend este și pozitiv, sunt de acord.
Eu aveam colegi de clasă Psihopați, dacă te uita la unul pur și normal din reflexii, deja începea să spună de mama tată și îți dădea interval, nu-ți mai spun ca am crescut în cel mai periculos cartier din Constanța unele străzi erau atâta de grave rămâneai și fără telefon și fără haine pe tine, plin de drogați...
Erau multe scandale la schoală unde învățam eu, până în a8 am avut numai bombardieri numai jmecheri în scoala aia, dacă nu erai puțin tare și atent acolo toți îți dădeau interval, era pușcărie mare scoala aia) Doamne ce zile am trăit acolo)
Toți aveau un grup, ) se dădea jmecheri toți figuri arfe,...
Uite că prin asta am trecut și eu, mai puțin cu partea că stăteam într-un cartier în care erau drogați, efectiv eu când mă întorceam acasă de la școală nu puteam să intru în bloc că ai fi riscat să te muște un câine. La școală scandaluri, jmecherii, multe lucruri făcut doar pentru impresie, dar uite că pe mine lucrurile astea m-au întărit și m-au făcut să nu mă comport ca acei copii.
Viața asta Kufule...
Mulți îs jmecheri....Doar puțini înțeleg că jmechria Adevărată nu înseamnă, săte bați, să dai cu pumnul, săte lauzi că ești interlop, Proxenet și ca ai femeie pe treabă din trafic de minore și vedete pe tiktok.
Jmechria Adevărat este atunci când ai bun simț, când nu vinzi vorba și cuvântul unui om și ești findel și loial cu Adevărat unui om unui Prieten care ția făcut cu Adevărat un bine la greu, și tea susținut când nu era nimeni acolo decât tu și el, când ai familia ta pe drumul bun și nu ăla greșit plin de păcate, când nu te bucuri la necazul și răutatea nimănuia, chiar și când vezi rău de la cine nu te aștepți niciodată zici doar atâta în sinea tea Dumnezeu știe mai mai bine.
Mulți interpretează jmechria a fi rivali uni față de ceilalți care pe care se etalează, are imaginea mai "curată" în lume cât mai bogați în materiale, banii, aur, mașini, case, pe toate rețelele posibile ca să știe lume ce "putere au" oamenii mai săraci că ei nu știu.
Jmecheria cea mai mare în viață este să-ți ți de mână soția care o iubești cu Adevărat și să mergi cu ea mândru lângă tine. Că restul se face în doi prin muncă.
Ca să înțelegeți mai bine cum stă treaba cu tiktokul în ro.
Influenrcerul Makaveli!
Care sunt tovarăși lui? Cu care își petrece omul timpul pe tiktok și nu muncește nici unul dintre ei! Și face parte din grupația de interlopii, Proxeneți, traficanți de minore și Adolescente le promit o "viață bună" cu un loc de muncă și ele ajunge să fie racolate drogate șantajate dacă nu fac pre cum
vor ei vor avea de suferit ori le amenință cu moartea membri din familie! Apoi ajungă din obligație și sechestrate, drogate cu forța ajung inconștiente de ele și violate de toți bolnavi obsedați sexuali...
Clanul Pian! Ăștia sunt toți frați lui de cruce! Makaveli face parte din grupul ăsta! Ăștia sunt prietenii lui tovarăși lui.
Omul a ajuns consilier în parlament! Cum? Păi cu tiktokul și a ieșit la TV sa loat nevinovat de o femei, altui om pe nume dan Nicușor, putea fi oricine dar să vorbești în halul ăsta de familia altui bărbat pe tiktok ăla să ieși și la TV să spui la fel, după o săptămână să ajungi consilier în parlament pentru faptul că te iei de femeia, femeia unui alt om.
Asta este tikokul plin de prostie gravă. Lau loat pe ăsta și lau făcut consilier în parlament, nu muncea nu făcea nimic decât tiktokul cu grupările de interlopi Vezi câtă putere are tiktokul? Nu mai spun de sumele imense de spălare de bani " donațile la fani" le spun ei...
Exact cum am spus, acest content ar trebui moderat, nu aproape la fiecare Tik Tok să te lovești de astfel de indivizi. Problema este că și multă lume ia ca exemplu astfel de oameni până ajung să dea piept în piept cu legea și să își dea seama că nu ce se petrece acolo este real. Eu chiar nu înțeleg de ce lumea nu se gândește și la consecințe când vor să imite pe cineva pe care văd pe rețele, nu zic că tot ce se petrece acolo este 100% toxic, dar mare parte, da.
Sunt oameni ca oricare altii.Retelele de socializare intr-adevar pot provoca dependenta, certuri, bully si imprima o imagine proasta in mintea oamenilor. Daca unii sunt constienti de faptul ca o retea de socializare ii poate face sa isi piarda controlul asupra timpului si al calitatii vietii si ei nu sunt in stare sa stopeze aceste lucruri atunci da, este un lucru chiar bun sa renunti la asa ceva.
Da, în aceea latură m-am referit.
Si eu care as putea zice ca fac parte in totalitate din "era tehnologiei" fac un detox de dopamina o data la ceva timp( scot telefonul total din ecuatie 3-4 zile). Evit chiar si radiatiile pe timp de noapte uneori. Poate unii vor spune ca sunt " nebuna" dar chiar simt diferenta in calitatea somnului.
Nu tu ești cea nebună, este alegerea ta cum folosești rețele și telefonul.
davidandrei777 întreabă: