anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un baiat care il cunosc de un an si am vorbit si au fost semne ca ma place, acum se uita in ochii mei de fiecare data cand ii da vreo palma cuiva laughing sau e mai suparat sau iese din clasa. In schimb se da la prietena mea pe mess in sensul : te iubesc. si dupa rade. Si i-a zis ca are probleme la capitolul iubire clasa 7 A (adica clasa mea) ca e vorba despre o fata careia ii incepe numele cu "A" si se termina cu "a" pe mine chemandu-ma Andreea. Dar si pe prietena mea Alexandra. Ea l-a pus sa aleaga intre niste fete si cica e complicat ca daca ma alege pe mine se supara prietena mea si daca o alege pe prietena mea ma supar eu. Si iar a ras. El in general e timid, se da mare si tare pe mess iar fata in fata numai e asa. Acum cateva zile m-a pus sa-i zic iubire si dupa cica: glumesc. L-am intrebat fata in fata: ce faci iubire? el : bine iubire. si era rosu la propriu la fata.
Dar ii tot bate apropouri prietenei mele numai pe mess, si in schimb la scoala se uita in ochii mei.
Ma simt nasol nu stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| Heidy1928 a răspuns:

EVident ca te place

4 răspunsuri:
| Ady05 a răspuns:

Paiii...asta e un fel de inceputuri la voi...nishe simtziri pentru copii, pardon daca insult happy

| Jigsaw a răspuns:

Sedentar.

| Heidy1928 a răspuns:

Poarta-te natural...el saracul si ASA e intr-o situație extrem de dificila, nu mai știe nici cum îl cheamă dacă îl iei mai tare. oricum vârsta emotionala a baietilor este net inferioară fata de cea a fetelor, ASA ca nu îți rămâne decât sa ii continui jocul, poate pana in clasa a 8 a îsi va face curaj si te va întreba personal dacă vrei sa ieși la un suc cu el sau cel putin dacă vrei sa fii prietena lui.succes!

| anonim_4396 explică (pentru Heidy1928):

El este clasa a 8 A. laughing Deci ma place?