anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un baiat care imi place vineri mi-a dat cateva semne de interes, adica a inceput sa glumeasca si sa rada cu mine din senin si m-a atins pe umar intentionat cu mana, se uita mereu dupa mine oriunde eram, chestii de genul. In schimb, astazi s-a purtat foarte ciudat, nu s-a mai uitat asa de mult dupa mine ca inainte, iar eu si o colega stateam in clasa in asa fel incat sa vedem catre clasa lui, iar el a venit si a inchis usa zambindu-mi ca si cum imi facea in ciuda, apoi nu a mai aparut pe hol, in schimb colegii lui se uitau tare ciudat la mine, imi dau impresia ca nu ma prea suporta, desi ma saluta. Ce credeti ca se intampla?

6 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Păi dacă tipul dă semnale că vrea să vă cunoaşteţi mai bine poate chiar să fiţi prieteni, răspunde-i şi tu la avansuri.

| EaEmma a răspuns:

Unde sau intamplat chestiile astea? la scoala? sau in afara scolii? ....stii sunt unii baieti care in afara scolii sunt altfel ma indrazneti, si la scoala mai timizi

| PerfectInsanity a răspuns (pentru EaEmma):

La scl, dar nu inteleg ce vrea sa insemne faza cu inchisul usii

| EaEmma a răspuns (pentru PerfectInsanity):

Pai poate ii era rusina de colegii lui..cine stie ce fel de pers sunt, poate radeau de el si tocmai de asta a evitat contactul cu tine sa nu te raneasca...

| PerfectInsanity a răspuns (pentru EaEmma):

Si de-aia sa se uite atat de urat? colegii lui? si nu cred ca asta e motiv sa inchizi usa in nas

| EaEmma a răspuns (pentru PerfectInsanity):

Pai poate avea motivele lui, poate era un dintre zilele mai naspa si nu avea chef sa vada pe nimeni...nu stiu, pana nu vb cu el si itit spune el de ce a reactionat asa, nu ai cum sa afli adevarul...