Eu zic sa stai linistita sa nu aduni dupa tine toti ''inteligentii''si sa nu mai scapi de ei! LAsa-l sa vorbeasca tu vezi-ti de treaba ta...stii tu proverbul ''Calul moare de drum lung si prostul de grija altuia''daca el vede ca ii dai atentie se va lega si mai mult de tine!
Daca nu e cine stie ce, de ce te-ai obosi? Foloseste-ti timpul si energia pentru ceva mai bun.
Revino-ti, divele sexy care invart barbatii pe degete se gasesc doar in filme. O sa reusesti una din urmatoarele variante: n-o sa se indragosteasca de tine, o sa te faci de ras si o sa inghiti o mare umilinta (binemeritata) sau o sa reusesti si o sa-ti pierzi actualul prieten (de asemenea pe merit fiindca tocmai i-ai fost infidela gandindu-te cum sa seduci un alt barbat). Mai bine citeste o carte, invata o limba straina, un limbaj de programare ca esti la varsta la care ai putea s-o faci cu minim efort. E evident ca nu ai suficienta maturitate pentru o relatie de iubire.
Draga mea, ce-ti pasa ce gandesc altii? Important este ca prietenul tau te place. Cat despre tipul bagacios, stii cum e '' vulpea cand nu ajaunge la struguri, zice ca sunt acri''.
Poi vreau sa-l fac sa vada ceea ce a vazut si prietenul meu... un fel de el sa se tina dupa me si eu nu ca sa invete sa taca altadata