| andrada005 a întrebat:

Un baiat care nu e chiar cine stie ce... l-a intrebat pe prietenul meu ce a vazut la mine? desi restul chiar se mira cum l-am ales p el...cum sa-l fac pe acel bagacios sa se indragosteasca de mine...azi la ora de sporta era cu ochii pe mine si chiar parea interesat...

Răspuns Câştigător
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Eu zic sa stai linistita sa nu aduni dupa tine toti ''inteligentii''si sa nu mai scapi de ei! LAsa-l sa vorbeasca tu vezi-ti de treaba ta...stii tu proverbul ''Calul moare de drum lung si prostul de grija altuia''laughingdaca el vede ca ii dai atentie se va lega si mai mult de tine!

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca nu e cine stie ce, de ce te-ai obosi? Foloseste-ti timpul si energia pentru ceva mai bun.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Revino-ti, divele sexy care invart barbatii pe degete se gasesc doar in filme. O sa reusesti una din urmatoarele variante: n-o sa se indragosteasca de tine, o sa te faci de ras si o sa inghiti o mare umilinta (binemeritata) sau o sa reusesti si o sa-ti pierzi actualul prieten (de asemenea pe merit fiindca tocmai i-ai fost infidela gandindu-te cum sa seduci un alt barbat). Mai bine citeste o carte, invata o limba straina, un limbaj de programare ca esti la varsta la care ai putea s-o faci cu minim efort. E evident ca nu ai suficienta maturitate pentru o relatie de iubire.

carla
| carla a răspuns:

Draga mea, ce-ti pasa ce gandesc altii? Important este ca prietenul tau te place. Cat despre tipul bagacios, stii cum e '' vulpea cand nu ajaunge la struguri, zice ca sunt acri''.

| MihaiA a răspuns:

Se vede ca esti copil tongue

| andrada005 explică:

Poi vreau sa-l fac sa vada ceea ce a vazut si prietenul meu... un fel de el sa se tina dupa me si eu nu ca sa invete sa taca altadata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dupa cum ne povestesti deja il ai pe tava, ii lipseste doar cireasa si frisca...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU ESTE NEVOIE. daca nu te placea nu ar fi "bagat stramba". noroc ca am citit mai jos si nu mai scriu si eu. sfatul brigaelei este perfect. ai grija sa nu iti pierzi si prietenul. putina maturitate... n-ar strica