Poate că băiatul i l-a aruncat în față fetei...sau poate că fata are o fobie față de mărțișoare.
Si cadoul era o scama?
In primul rand, eu stiam ca de 1 martie, fetele dau un martisor, iar de 8 martie, ziua femeii, baietii dau flori,martisoare, etc, fetelor care le-au dat martisor, sau, daca le place de cate una, si ei, sau daca vor sa le faca pe altele sa se simta prost, si lor, dar sa adauge " desi tu nu mi-ai dat..."
Acum, din ce spui tu, i-ai dat un martisor unei fete si e suparata pe tine? Deci tu o placi pe ea. Pot fi mai multe motive, voia ceva special, a fost prea special, nu i-a placut cum i l-ai dat, etc. Dar tu, barbat, cu sange in vene, vei purta o conversatie simpla cu ea: Spune-mi de ce esti suparata, poate putem rezolva asta.
Simplu: Nu vrea, pleci si va veni singura la tine pana la urma; daca vrea, nu e atat de suparata pe cat pare.
Fa cum iti spun, nu e ceva complicat, cand ai trecut deja prin asta
Probabil baiatul a necajit-o si fata nu vrea sa primeasca sau e exagerat de timida si ii este frica sa accepte cu gandul ca o va cere in casatorie.
Buna,
Nu trebuia sa reactioneze asa, trebuia sa ii multumeasca pentru martisor!
Daca e suparata, nu e bine, ar trebui sa vezi de ce.Si daca e rusinata, incearca sa vorbesti cu ea, dar nu despre cadoul respectiv sau despre 1 martie.Gaseste un subiect care, ori unul care va este comun, ori unul care sa o faca pe ea sa se simta bine.
Sper ca te-am ajutat.
Pai ar insemna ca ii place de acel baiat si nu e nimic rau adica toti ajung la aceasta etapa am o intrebare nu e cumva acel baiat chiar tu?
Deci sa clarifim mai bine fata are varsta de 17 ani, e o fire sociabila, de multe ori este binedispusa ooo si am uitat sa mentionez ca toti baietii din scoala se uita dupa ea dc sunt eu cel pe care s-a suparat nu stiu , deci n-am cicalito, n-am suparato in trecut de abia de cunoastem de 1 luna, nu am avut pretentia ca ea sa inceapa o conversatie cu mine nici macar sa ma salute dar... faza asta ma depaseste
Frate iti zic eu care e treaba aceasta fata probabil ca te place foarte mult si nu are curajul sa ti-o zica in fata si mereu a cersit de la tine cat mai multa atentie si acum cand i-ai dat martisorul si ai fost cel mai aproape de ea sa inhibat si a clacat cum se zice adica a fost la pamant emotional. Asta e adevarul si iti dau si garantie de 12 luni.
)) sper si eu sa fie asa )))
UngureanuR întreabă:
Effy35 întreabă: