Citeste carti, intalneste-te cu alti oameni, invata la un instrument, invata limbi straine, gandeste-te la alte lucruri care ti-ar place sa le faci, roagat-te
Dacă stai toată ziua în casă, să ştii că nu rezolvi nimic. Nu aşa se uită ceva. Dacă nu faci nimic, ai "ocazia" să te gândeşti la el, să-ţi aduci aminte de clipele petrecute împreună, deci te întristezi. Ieşi afară sau fă ceva care să-ţi ocupe timpul. Fă sport, citeşte, plimbă-te, ieşi cu colegii/prietenii pe undeva, şi o să vezi că e din ce în ce mai bine. www.annitu.com
Sper să treci peste asta cât mai repede şi să-ţi revii. o zi frumoasă!
Eu sincer, nu am trecut prin asa ceva, inca (am 16 ani). Dar sunt sigura ca vei gasi in tine puterea necesara de a uita de el si de a incerca o noua relatie, atunci cand vei fi pregatita.
Incearca sa te stapanesti de la orice emotie pe care o poate provoca un "semn" de la el,
Mobilizeaza-te si incearca sa iti gasesti alte activitati, noi prieteni. Nu te lasa deprimata, gandeste-te la faptul ca pentru fiecare 60 de secunde in care stai suparata, pierzi un minut din viata asta frumoasa, minut care nu ti-l da nimeni inapoi! Sper ca am fost de folos!
Cum poti iubi un om atat de capricios? Ti-ai pierdut respectul fata de sine? Ca sa-l uiti trebuie sa ai o ocupatie.Incearca sa faci ceva util sau inscrie-te la un curs ca sa inveti ceva.
Imi pare rau sa te anunt dar eu nu am gasit nicio modalitate de a trece peste despartirea de persoana pe care o iubesti.Ca si tine, stau si ma gandesc la ea, ma gandesc la trecut si la momentele minunate pe care l-am petrecut alaturi de ea.
Whoa...Am aceeasi problema.Ma regasesc in ceea ce ai scris tu
Eu mi.am facut curaj si am vorbit cu mama.Ma simt mult mai bine acum
Mi-a zis sa nu il mai bag in seama...pur si simplu.Pentru ca daca i-ar fi pasat de tine, nu se ajungea la a va desparti .
Daca vrei sa il uiti...nu stiu, iesi si tu pe afara, distreaza-te!
Crezi ca el e la fel de deprimat?
Succes
Eu te sfatuiesc sa-l faci pe el sa se simta ca tine si am fost si eu deprimata am plans cam o luna sau chiar doua o sa-l uiti candva