Diferente exista in orice relatie! Secretul sta in a stii cum sa te modelezi situatiei, cum sa-l intelegi pe celalalt!
Se pot face compromisuri daca e vorba despre o poveste de dragoste adevarata.Nu exista limita la ce-ar putea face ambitia
Trecutul ne invata ca dragostea e oarba si surda. Dragostea poate fi asemuita unui virus. Crezi ca acesta alege dupa vreun criteriu?
Unul ateu, celalalt prea crestin? Poate ca se plac din punct de vedere al fizicului, insa cum crestinul get-beget nu prea ridica ochii din pamant, ma mir daca s-ar vedea! Apoi, unde sa se cunoasca? Unul merge la biserica, celalalt la discoteca. Daca se stiu de la scoala sau locul de munca, ateul ironizeaza crestinul. Plus un ateu e mai casual sau chiar extravagant in imbracaminte, pe cand crestinul. Am probleme sa vad cum ar putea ajunge sa se iubeasca. De aia tot scriu aiurea. Trecand de faza pasiunii- pe care crestinul oricum o vede ca pe un pacat, nu poate exista o poveste de dragoste reala.
Unul sarac, unul bogat. Whatever. Trec peste: cazuri sunt destule. Daca nu, consuma iubirea dpdv fizic si poate chiar ajung sa isi dea seama ca nu e chiar iubire.
Unul la sat, altul la oras. Asta e demodat. Aia de la sat pleaca deja in tari straine. Si ce e asa mare fizolofie sa te muti?
Parere despre asemenea situatii? Sunt problemele iubirii. Cei ce se iubesc serios ajung la o situatia win-win si le intareste relatia. Restul iubirilor mor si se gasesc altele. Sunt provocari care vor solutii. Depinde de cei doi cum fac managementul relatiei.
Eu zic ca nimic pe lumea asta nu este imposibil Daca ai incredere in tine si lupti cu siguranta vei reusi sa vezi si dincolo de imposibil!
Zbenguici si alecor, aveti raspunsuri inteligente. Mentionez ca am intalnic cazurile pe care le-am mentionat.
Nu cred ca saracia ei in contrast cu situatia lui materiala buna(sau invers ) face relatia imposibila! cred mai degraba ca faptul ca ea este credincioasa si el nu ar putea crea pb in relatie, insa daca sunt persoane inteligente pot ajunge la intelegerea de a nu dezbate acest subiect si din nou, totul si-ar gasi o rezolvare! Faptul ca el locuieste in mediul rural iar ea in cel urban (sau invers) mi se pare un impediment doar daca distanta ar fi foarte mare si i-ar impeidca sa se vada f des, insa acest lucru ramane valabil si daca locuiesc amandoi in 2 orase aflate la mare distanta.
Exemplele date de tine nu sunt f concludente, insa ceea cea pot spune este ca nu cred in ideea ca extremele se atrag, poate ca da, initial se atrag dar in timp daca cele 2 persoane nu au f multe pct comune nu au cum sa isi "cladeasca" o relatie de durata!
Opusurile se atrag. totul e posibil daca vrei! si poti daca vrei si vrei daca poti, deci poti!
El ateu(sau alte culturi) si ea crestina sau invers? mi se pare o relatie imposibila din punctul meu de vedere.nu sunt eu marea credincioasa dar nu mi-as trada religia(crestin ortodox)e pacatEl sarac, ea bogata? asta depinde daca familia e de acord sau nu, sau poate ei nu ii pasa de parerea familiei ei; ar mai fi si un alt caz-ea se lase influentata de familie.
el la sat, ea la oras ai vrut sa zici nu? nu cred ca e o relatie imposibila unu tot ar trebui sa lase de la el daca e dragostea mare...ne mutam la oras)
succes
Daca e atee/ateu nu are ce cauta cu fiul sau fiica mea in restul situatiilo nu e nimic daca nu e pe interes si se iubesc nu conteaza de unde este. daca fiul/fiica mea va alege un ateu de sot eu o dezmostenesc ii dau hainele pe el/ea si drum bun, sa se descurce.
Parerea mea e ca sunt mai interesante, chiar daca se sfarsesc in rau, dar daca se sfarsesc in bine iti aduc mai multa satisfactie, cel putin mie, asta deoarece imi plac situatiile imposibile. Concluzie: depinde de caracter! Daca nu simti ca ar fi pentru tine o astfel de relatie cauta alta. Punct.
Inafara de dragostea dintre Catalina si Luceafarul...nu exista dragoste imposibila...
St3fU întreabă:
NatureSelf întreabă:
DeeDee_4511 întreabă: