Dragutzo,mi-ar face placere sa iti spun si eu povestea mea.Cred ca te va ajuta in viata.Cu 6 luni in urma i-am spus unui baiat ca il iubesc.Nu in fata dar pe mess.El mi-a spus ca nu ma iubeste.Eu sufeream.Prietenii mi-au spus sa fiu mai indiferenta.I-am ascultat.La scoala nici nu intorceam capul spre el.Cind intra in vorba cu prietenii mei si eram si eu acolo eu plecam.El a simtit indiferenta.Iar cu o saptamana in urma,a inceput sa imi scrie pe mess "buna ce faci?",si vorbim, nu lucruri extravagante.Dar el i-a spus prietenei mele cele mai bune ca ma place, dar deja ii este rusine sa imi spuna.Si stii de ce? Pentru ca si-a dat seama ca a facut o greseala spunindu-mi ca nu ma iubeste.Si crede ca deja e [rea tirziu sa imi spunaE ok, daca nu va face el primul pas in citeva zile, il voi face eu.Ai inteles care e secretul cuceririi, daca el stie ca il placi, e bine.Trateaza-l cu indiferenta. Funda?
Deschide o discutie despre PRIENTENIE.il intrebi daca a avut prietena etc. incearca sa vorbiti mai mult.ii spui fata-n-fata ca`l placi si astepti ...sa vezi ce zice... poate si el te place. daca nu te baga`n seama mess/afara/scoala etc. = cu 0 nu te place
Am fost si eu in situatia ta si i-am spus acelui baiat si in sfarsit am ramas impreuna cu el pune verde in fata ai si uh curaj!