| alinanicoleta99 a întrebat:

Un baiat timid care iubeste sincer sau unul deschis dar fustangiu?

Răspuns Câştigător
| Cxena a răspuns:

Am preferat un baiat aparent timid, dar sincer, n-am regretat niciodata, fiindca de aproape 15 ani suntem impreuna si avem 2 baietei minunati. De regula, cei timizi si sinceri dovedesc in timp ca timiditatea este dovada sinceritatii, care, de altfel, este foarte importanta intr-o relatie care se vrea de durata sau chiar pe viata;-)

| alinanicoleta99 explică (pentru Cxena):

Frumos spus multumesc! happy

12 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Îmi plac băieții care știu să aprecieze ceva cu adevărat! De regulă, aș putea spune că în ziua de azi, fetele preferă acei băieți șmecheri care doar își bat joc de ele. De ce? Nici eu nu știu.
Însă, nu aș putea spune că sunt și genul meu. Îmi plac băieții care știu ce vor să facă cu viața lor, sinceri și cu acel „ceva"; „ceva" care te face să te simți bine în preajma lui.
În concluzie, pot spune că sunt de partea băieților timizi.

| DarkShina5566 a răspuns:

Nici unul. Eu cred ca dragostea asta nu exista, cred insa, ca exista atractia fizica, atractia comportamentala, trasaturi si diferente. E problema fiecaruia cum isi alege partenerul si cum doreste sa-si petreaca timpul cu acesta. Parerea mea.winking

| fuzzer a răspuns:

Cel timid, te va iubi sincer, si nu te va minti, iar la un moment dat ii va trece si timiditatea.

| Somebodyღ a răspuns (pentru fuzzer):

Sunt de acord happy

| fuzzer a răspuns (pentru Somebodyღ):

Ma bucur!

| SebylVane1890 a răspuns:

Un baiat timid dar care iubeste sincer il mai poti modela, dandu-i putin tupeu(cel putin cand e cu tine), dar unui fustangiu n-ai ce-i facehappy Si mai ales daca e atat de deschis cu oricine nu poti avea in veci incredere in el.Deci clar prima varianta big grin( chiar daca sunt sigura ca te simti mult mai atrasa de celalalt)

| Fayree a răspuns:

Timid care iubeste. Sunt asa draguti puppy dog eyes.

| CalinBerindean a răspuns:

Cel timid, caci cu el vei avea o relatie stabila.

| Cata980 a răspuns:

Timid si sincer! Baitul aproape perfect! :*

| FeeLGooD a răspuns:

Cel deschis deoarece iti va spune mereu doar adevarul(cel sincer poate te va minti cu ceva) iar,, fustangiu" :O nu inteleg ce inseamna. big grin

| alinanicoleta99 explică (pentru FeeLGooD):

Genul ala de baiat caruia ii plac mai multe fete laughing nu stiu cum sa zic dar e total opus baiatului care iubeste doar o fata si nu isi modifica optiunea prea repede