Vechea replica:ce mai nai mai vazut vedete?
du-te si fa asta la gagicata sa vedem iti place?
ce ma iti plac formele mele? taxa 2 lei ))
n-ai alta treaba de facut?
bah, du-te si ia una de pe strada, da nu pe mine...
nu-i spune ca ai gagiu ca dupa aia o va face mai des(din experienta)
asteas replicile mele... daca gasesti mai grozave ma anunti ca vreau si eu
Daca vrea sa puna mina aproape pe toate locurile, si o face fara dragoste, e nesimtit, caci trece de acea bariera a intimitatii pe care noi oamenii o avem, si care este data la o parte doar in cazul dragostei. Tu probabil nu il percepi a fi nesimtit, deoarece il placi, insa aceasta e. Mai ales o arata prin faptul ca se supara cind ii explici. Poate ca ar trebui sa fii mai transanta si chiar sa il lovesti peste mina care vrea sa atinga ce nu trebuie. Eu cred ca si tu i-ai permis, prin atitudinea ta, sa se apropie prea mult. Iar acum, daca vrei sa se indeparteze, tot la atitudine trebuie sa lucrezi. Replicile nu vor spune prea mult, atita timp cit el te percepe a fi deschisa. Inchide-te, fi mai dura un pic, arata-i ca nu isi poate permite orice, si vei vedea rezultatele.
Si daca se supara, ce? Nu te mai pipaie? Replici inteligente sa scapi de mainile unui baiat? Ti-ar trebui o atitudine inteligenta, demna, ba chiar sa-i dai si una peste mana. Pentru faptul ca il placi nu inseamna ca trebuie sa-i permiti orice gluma proasta.
-Nu pune mana ca iei valoaree!
Nu poti sa i permiti spune-i ca daca chiar te place sa nu te mai pipaie sa fie cu tinie atat fizic cat si intelectuall
si daca se supara lasa-l ca tot el se intoarce!
Poi spune-i ca nu vrei sa ai de a face cu el sau spune-i pur si simplu ca ai gagic
anonim_4396 întreabă: